Avatar uživatele
anonym

Proč si zde lidé zakládají účet, když ho stejně chtějí smazat?

Mě to připadá velmi nelogické.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Marinak před 4038 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
jirkajirka

Chodíš nadále s dívkou se kterou si nerozumíš??
Doplňuji:
Právě někdo smazal otázku o jaru a čápech. Asi od Andělé Nic závadného na ni jsem neshledal. Už i já začínam uvažovat se tu nezůčastňovat­.Nebudu tu zakládat otázky aby si někdo dělal radost a mazal je.

Upravil/a: jirkajirka

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Odpověď je prostá. Po aktivaci nové verze 28.3. 2012, již nelze vkládat dotazy ani příspěvky jako anonym.
Tudíž po navigaci nějakého baneru, sem uživatel zavítá, dočte se, že pro dotaz se musí zaregistrovat, položí jednorázovou otázku, jež jej autenticky zajímá (žel, aniž by se, coby neznalý, aspoň podíval na řadu již podobných užitečných odpovědí) a pokračuje nadále ve svém bezbřehém a bezcílném surfování po netu.
A protože ve své povrchnosti nenahlédl ani do nápovědy (kde to ostatně ani pořádně není vysvětleno), ale ani do starých otázek, tak si ve své aroganci bohorovného uživatele netu, jenž přece může všechno, co mu net umožňuje, vkládá další dotaz s poukazem, že „Hergot, od toho snad Odpovědi jsou, ne?“

Takže resumé – vážení uživatelé nováčci, vězte , že nejsou. Stále se snaží být seriózní Poradnou, navzdory takovým, jako jste vy i dalším účelovým škůdcům a netovým anarchistům.
Samozřejmě, stačí i nechat si profil do budoucna, život přece není jen o jediné otázce právě v tuto chvíli, nikdy nevíme, co nás může potkat a vždy je dost moudřejších a ochotných nám poradit, jen to chce trochu méně pýchy a sebestřednosti, a když zavítám do nové komunity, každy slušný člověk se nejprve seznámí s pravidly panujícím na serveru, abych netápal jak pako a takto se neztrapňoval.
Nakonec i proto je tu téměř dvojnásobek registrovaných (cca 40 700), než aktivních na webu v žebříčku ( k dnešnímu dni 23 484).
Doplňuji:
Vážený lahny, samozřejmě, že nic přece není černobílé, ale to je spíše otázka důstojných priorit.

  1. Dotaz zněl na něco jiného, rubrika Politika tu záměrně není a levicové motivace opravdu s předmětem dotazu nikterak nesouvisejí.
  2. Celé dějiny jsou plny příběhů, kdy celé národy bojovaly za svobodu a nezávislost zpod nadvlády a okupace. I slovutná americká ústava vzešla z popele války severu proti jihu (a zrušení otroctví).
  3. Pokud někdo dává přednost fešáckému kriminálu s barevnou telkou a plným bachorem, nechť je mu to dopřáno, ale dospělí lidé (nejen věkem, ale i rozumem) odmátají železnou oponu, špiclování, kádrové nesmysly chtějí-li mé děti studovat a dogmatické buzerace od školy až po zaměstnání.

Na Novinkách často podobné názory posílají do KLDR, případně na Kubu.
Dnes už máš zaručenu svobodu pohybu v souladu s Deklarací lidských práv a svobod – to tehdy by ses ani neuprdl (teda, pardón, s výjimkou zaprodaných stranických papalášů, pokud jsi čirou náhodou mezi ně patřil, že pokořující totalitu tak obhajuješ).
Nakonec Bohemica ti to napsala v diskuzi docela od plic.

Upravil/a: anonym

2 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?beer, anonym Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

A nebo existuje ještě jedna možnost.
Založíš si účet, buď pokládáš otázky a nebo odpovídáš a po nějakém čase zjistíš, že odpovědi na otázky někdo maže.S odpověďmi sis dal práci (někdo neumí rychle psát, takže odpověď píše třeba půl hodiny), vyhledával na netu a po uveřejnění ji někdo za půl hodiny smaže.
Takže se naštveš a chceš kvůli tomu odejít.
Taky mě to tady vytáčí.Již několikrát jsem odpovídal na otázky a po deseti minutách to bylo smazané.Ale jak jsem zjistil, ono se některým mazalům nelíbí, když napíšu, co za minulého režimu bylo lepší.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
badisko

Co je natom tak nelogickeho?…proste se chteji na neco zeptat polozi otazku a dostanou odpoved nebo taky nee …ale stejne se zde kazdemu nemusi libit tak proste chce smazat ucet …duvodu je mnoho…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Tvůj dotaz jsem našla až teď. Všechny odpovědi a diskuze mi ale nedávají odpověď na Tvůj celkem jasný a jednoduchý dotaz. Tak ho zkusím zodpovědět:

  • O smazání (deaktivaci) účtu žádají lidé, kteří zde nenašli to, co tu najít chtěli. Pokud sem přišel někdo kvůli konkrétnímu dotazu (jak uvádí Dr.Axl), tak si nejspíš profil nechá otevřený, protože předpokládá, že může poradnu Odpovědi.cz využít i v budoucnosti.
  • Jestliže sem někdo zabrousí kvůli tomu, aby tu chatoval, pouze se bavil a poradnu „zaplácával“ opakovanými a většinou nesmyslnými příspěvky, tak se brzy urazí, když mu jsou mazány. Potom je správné, že chce smazat účet.
  • V neposlední řadě o smazání účtu žádají dlouhodobí členové, kteří nevidí zatím provedená opatření k nápravě jako efektivní a jsou úrovní poradny zklamáni.
  • Jednu z posledních skupin žadatelů o smazání účtu tvoří kategorie „vícenásobných profilů“. Alespoň někteří členové v sobě našli tolik zodpovědnosti, že zažádali o zrušení duplicitního profilu.
  • No a potom jsou zde i nováčci, kteří berou poradnu zodpovědně, ale práce samozvaného mazala-psychotika je natolik otráví hned zpočátku, že s takovým servrem odmítnou mít cokoliv společného. V tom případě je žádost o smazání účtu formou společenského postoje. Měla by být upozorněním pro admina, že je zde něco velmi v nepořádku. Potom záleží na jeho posouzení, zda není škoda odchodu těch, kteří mohou Odpovědím.cz prospět, zatímco se zde drží ti, kteří jeho úroveň soustavně svými příspěvky snižují a ani po opakovaných postizích nejsou schopni naučit se respektovat zdejší pravidla.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

mě to logické připadá, každý nemá tak silnou náturu, aby se nechal pořád urážet, zesměšňovat atd. Položíš otázku a příjde ti sáhodlouhé psaní o tom, jaký jsi hloupý, že si to neumíš sám najít, že se máš probrat a uvědomit si závažnost svého hrozného činu, kvůli kterému bys snad už ani neměl ani žít, pak si připadáš jako totální magor, takže si jednoho dne řekneš DOST, a můžou mi vlýzt na záda i se svejma duchaplnejma odpověďma, to je vše 🙂 Prostě je psáno, že když se jasně zeptáš, má přijít jasná odpověď přímo na tu otázku a další brebtačky nejsou zapotřebí
Doplňuji:
Nebo ti taky příjde soukromá zpráva, že máš odtud vypadnout, tak takovýho ČLENA, dej do ignorace a hotovo

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

Protože ocko napasal, že naše odpovědi nebyly vyčerpávající, pokusím se shrnout lapidárně.
Převážně si uživatelé přeci nezakládají účet s úmyslem jej smazat, k tomu dospějí až po nějaké době pobytu na serveru.
A proč tak činí? Protože k tomu sami dospěli a pravidla jim toto právo dávají, což by jim nikdo neměl brát, ani dotazy, jež by jejich svobodné rozhodnutí jakkoliv zpochybňovaly.
Prostě je to každého věc a Poradna je pro rady, a ne pro rozebírání ryze privátních rozhodnutí. Podobné jevy se dějí i na jiných webech a nikdo se nad tím nepozastavuje.
Bráno důsledně dle kodexu, by sem ani tato otázka správně nepatřila.
Jinde s tím nedělají žádné caráty a bez řečí odstraňují. Nikdo se nad tím trapně nepozastavuje a prostě respektuje status, kde je pouhým hostem.

před 4038 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

lahny, jak souvisí tvoje odpověď na dané téma s tvým nerkritickým subjektivním názorem a obdivem k bývalému politickému systému? Nemusíš se snažit vmíchat politiku a tvoje osobní frustrace všude! Nás starších je tu dostatek, takže si tu dobu dobře pamatujeme, jen někdo rád zapomíná . To už tak bývá, že lidská paměť vytěsňuje nepříjemné minulé zážitky…

před 4038 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Nevím jestli je nekritický, ale POKAŽDÉ když jsem něco napsal o minulém režimu, tak to někdo smazal.
Takže asi se tady nesmí chválit minulý režim.
A pokud to sem píšu, tak je tu mnoho mladých, kteří jen papouškují co jim tato vláda říká o minulém režimu a chci, aby viděli i to dobré, které tenkrát bylo.NEBYLO VŠECHNO JEN ŠPATNÉ.

před 4038 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

ad lahny: Můžeš si psát co chceš, pokud to je odpověď na konkrétní otázku a pokud dodržíš i další podmínky pravidel Odpovědí. :))

před 4038 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek