Avatar uživatele
autacek

Proč sotva skončí v reklamách na elektro zelenej skřet, už je tam jinej, modrej? Jsou snad příbuzní?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 2325 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Já nevím, připadá mi to jako projev ignorance. Nejen že Alza je nejhorší e-shop v republice a má nejhorší pověst, snad každý nenávidí ty jejich reklamy se zeleným blbcem a rádoby legračním hlasem. On se ještě přidal další blbec, který je napodobuje v bledě modrém. To je prostě neuvěřitelné. Možná kdyby si zadali výzkum veřejného mínění, tak se chytí za nos. Nebo se rovnou zastřelí.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
marci1

Protože chtějí, abychom si „dobře“ zapamatovali prodejce. Na „vypnutí“ zeleného se už sepisovala petice, tak můžeš založit petici na modrého. 🙂
https://www.pe­tice24.com/sig­natures/vypnu­ti_zeleneho_al­za-sketa/

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
orwell

Těžko říct, ale tipnul bych si, že ten s chlorofylem je od Zelených a ten cyanózní od ODS.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
aliendrone

Sice jsem toho zelenýho mutantožabáka už kdysi viděl, ale protože mám TV ve sklepě (a v kompu jsem se po reinstalaci neobtěžoval instalovat ovladače TV karty), tak nevím co je modrý skřet.

Každopádně souhlasím s Keplerem ohledně dementoidního pomalého e-shopu Alzy – sejřil mě natolik, až mne donutil dejít k CZCéčku. (a tam jsou navíc o pár fufníků levnější)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Hm. Skřeti mně dohání k zoufalství též a nejen skřeti. Modrý skřet je proto protože zelený zabírá!! Obecně velká přemíra stupidní reklamy v TV. Stupidní musí být, protože rozum na lidi nezabírá. Bohužel občas se i na nějaký program dívám.
Dělají to ale opět lidé, lidé na to berou. Kdyby ne, nebude taková reklama.
Alza neupadá ale vzkvétá. Porovnejte si jejich obraty ( najdete na netu), nebo navštivte některou jejich velkou výdejnu – hnus. Systém výdeje v těchto výdejnách je mně velmi odporný. Člověka zde ponížili na kus, který je třeba jenom obrat o peníze,.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mc Merkurion

… o co jde? kde? nic jsem nikde neviděl? …

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek