Avatar uživatele
mia 622

Proč stát nedokáže zlikvidovat organizovaný zločin?

Prostředky na to stát má. Tajné služby nám čtou emaily, odposlouchávají mobilní hovory, sledují naše kroky na sociálních sítích, sledují naše bankovní konta, na ulicích nás sledují kamery atd. Ví o nás více, než víme sami o sobě. Tak to by přece neměl být problém zlikvidovat všechny mafie, ne? Jak se ubráníme všudypřítomnému odposlechu a sledování? V jednom americkém filmu říkali, že jakmile člověk v telefonu řekne třeba Alláh, bomba a podobné věci, tak ho systém začíná automaticky sledovat nebo tak nějak, už nevím. To je takový problém pozatýkat mafiánské gangy a jako důkaz použít ty tisíce hodin odposlechů a dokumentů?
Napadá mě, že v tom jedou spolu a cílem státních špiček je teror na vlastní obyvatelstvu. Tajné služby nás budou pořád sledovat a předávat informace mafii a ta nás bude vraždit a unášet. To je smutné co?
Nebo je to nějak jinak co myslíte? Jako třeba, že mafie má více peněz než tajné služby? Že by třeba americká CIA neměla více peněz než nějaký gang obchodující se zbraněmi?

Pozn. A protože mě sledují, tak jsem si teď asi podepsala rozsudek smrti a najdou mě viset za střeva z mostu jako v Mexiku :(((

Zajímavá 0 před 2694 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Quimby

Hezká konspirační teorie. No, tak ahoj v příštím životě.

Nechápu proč věříš americkým filmům, kdo myslíš, že si je objednává?Pak lidi jako ty, kteří odhalí pravdu nikdo nebude brát vážně, páč řeknou, že to máš z těch filmů. CIA(nebo spíše Nový světový řád) to udělal chytře, podstrčí pravdu pomocí filmů a pár najatejch konspiračních teoretiků. Pak je bude většinová společnost považovat za blázny a kohokoliv kdo na to přijde také.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
klumprt

Protože to není zdaleka tak jednoduché, jak se zdá z amerických filmů a konspiračních webů.

„To je takový problém … jako důkaz použít ty tisíce hodin odposlechů a dokumentů?“ Je. Dokážeš si vůbec představit, co to obnáší všechno poslechnout a vyhodnotit?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bolak

Ten pacholek se totiž strašně rychle organizuje!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kryšpín

Já mám dojem, že se stát snaží před třemi lety nejvíce vězňů dle počtu obyvatel Litva, Ukrajina, Estonsko a čtvrté Česko.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dubraro

Proč by ho likvidoval? Stát a organizovaný zločin jsou jedno a totéž.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek