Avatar uživatele
anonym

Proč třeba na serverech doma.cz, krasna.cz není upozornění, že server je od 18 let, když tam píšou o „rozmnožování“?

Přece články jak dosáhnout orgasmu, jak se „uspokojit sám“, nejsou vhodné pro menší děti (10 a více let)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? barnajka před 4602 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
barnajka

Myslím, že o zdravý psychiický vývoj našich dětí se bojíš úplně zbytečně, o „rozmnožování“ toho kolikrát ví mnohem víc, než leckterý dospělák ;)

Pokud ty články jsou „v normě“, tj. ne porno, ne zvrácenosti, ne vulgárnosti, ne obscénosti..nevidím v tom žádný problém. Určitě mají nižší „škodící potenciál“ než přílišná tabuizace. Je docela smutný, když se dospělák stydí říct „sex“ nebo „masturbace“…a místo toho volí naivní opisy „rozmnožování“ a „uspokojit se sám“ ;)

A jen tak mimochodem – i když tam to upozornění bude… jaký bude mít význam, prosím tě?! Dítě, když BUDE CHTÍT na stránku jít, tak tam prostě půjde, ať tam varování je, nebo ne. Na některých (pro mládež „závadných“ stránkách) sice musíš před vstupem odsouhlasit prohlášení, že jsi starší 15/18 let, ale uznej sám, že moc efektivní tahle funkce zřejmě není. Ono je asi velký problém zatrhnout políčko „Prohlašuji“ a tím si vstup na stránku „odemknout“. Tak K ČEMU tato upozornění jsou, proč na nich trváš?! Dej je tam – a děti tím na stránku spíš ještě přilákáš. Copak neznáš to o zakázaným ovoci, co nejvíc chutná?!

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

a pro 0–10 let jsou vhodné?
nejspíš proto, že tam neni nic nevhodného a je to spíše takový plátek pro ženy, pokud tam někdy zavítal muž, tak se určitě diví o jákých pitomostech a jaké lži se tam píšou.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Hlada

Myslím, že podobné články by mohly být zajímavé tak akorát pro děti do deseti let. Nemá smysl žít mimo realitu. Stačí se podívat do některých dětských časopisů nebo internetových poraden, jaké informace mají děti dneska v oblasti sexu.
Je zajímavé, že lidé považují za škodlivější sexuální tématiku než zbraně a násilí. Myslím, že by to mělo být obráceně.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
baghira

Můj starší syn měl tři roky, když obdivoval maminčino bříško, ve kterém se chystal ke startu jeho mladší brácha. Myslím, že už tehdy pochopil, že lidi se nějak rozmnožují. Není to podle tebe taky nějaký problém?

A jak ses vlastně rozmnožil ty? Přinesla tě vrana nebo čáp?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek