Avatar uživatele
Pan Tau

Proč věci nemůžou alespoň někdy jít tak, jak bys si člověk přál?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? BEAES před 4774 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Pane Tau , jste zdrav ? Mate skolu … praci … hodne rodice ..... kamarady …strechu nad hlavou ? :) Urcite ve svem zivote najdete toho spoustu i pozitivniho. Kazdy mame ale nekdy te sve " chmury ". Preji vam jich ale co nejmene. -iv-

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

To by byl život jednoduchý.
Doplňuji:
Máš nějaký problém,který bychom ti pomohli vyřešit ?

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
koldy

vše popsáno v marfyho zákonech, jedno z mála co fungluje

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Jose1f

Lidé si myslí, že věci na Zemi řídí Bůh. Ale to není pravda, protože Zemi ovládá Satan. Je to jeden z odbojných andělů, kteří se postavili proti Bohu a proto byli svrženi z Nebe na Zem. Satan a jeho démoni tedy ovládají Zemi. Vyvolávají zde manželské nevěry, navádějí ke zlodějně a k vraždám a dělají mnoho dalších špatných věcí. Denně kvůli nim strádáme.
Jedna z těchto špatností, kterou máš pravděpodobně na mysli, se na Zemi projevuje tak, že se všechno děje jinak, než by si člověk přál. Říká se tomu Zákon schválnosti.
Proti zákonu schválnosti se nedá nic dělat. Například čekáš na tramvaj a ta ne a ne přijet? Zapálíš si cigaretu. Podle zákona schválnosti se vedle tebe objeví policajt a dá ti pokutu, protože na stanici tramvaje se nesmí kouřit. Než se pokuta vyřídí, tramvaj přijede a ujede ti. Ty čekáš dál.
Ale počkej, Satane! Přijde Armagedonská válka, neboli Konec tohoto světa, neboli Soudný den. Potom nastane Boží Království.
V Božím Království všechny tyto otravné špatnosti pominou. Všeho bude dost a vše se nám bude dařit. Vydřž, Pane Tau, držím palce.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek