Avatar uživatele
anonym

Proč většina virů, pochybných stránek pochází z Ruska ?

Skoro vždy když slyším spojení ,,stáhnout,, a ,,rusko,, ,tak málem dostanu panický záchvat a ještě minimálně týden repetetivně skenuju komp antivirákem…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3505 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Mirdas

To je jednoduše národem.
Přivlastnit si nelegálně jakýmkoliv způsobem cizí peníze, majetek, území.
Těm pár slusním se omlouvám.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
setapouch

O Rusku se aktuálně nejvíc mluví. Dál je na špici Čína a (údajně) Severní Korea. Jde o státy, které si příliš nelámou hlavu s běžnými pravidly, tvůrci malwaru a hackeři jsou státem tolerováni, v horším případě najati.

Jinak nemusíš mít strach, tvůj nebo můj soukromý počítač je nezajímá, jdou po ekonomickém, vědeckém nebo vojenském prospěchu. Už jsem zažil malware, který se spustil, zjistil, kde je, odeslal data do Ruska a smazal se (ten počítač nebyl zajímavý).

Větší obavy mám z demokratických zemí, protože až se někomu znelíbím, zavřou mě za dětskou pornografii v mém počítači, ačkoli jsem nikdy nic takového neviděl (nebo jsou snad všichni ti hlavouni, kteří byli za pár let pozatýkaní, skutečně pedofilové?).

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
icurusL

Rusko je drsný kraj…Neuvěřitelné co někteří lidé v Rusku dokáží udělat, ať už se to týká nechutných věcí, tak i odvážných. Viděl jsem různá videa z Ruska a brada mi klesala až na podlahu, takže není vyloučené, že jsou i dobrými hackery, crackery, autory červů, viru, trojanů, atp.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek