Odpoveď byla označena jako užitečná
To je individuální záležitost. Zvěřina by taky měla být správně okořeněná (jalovec, bobkový list, bylinky, často i červené víno), odležená, nedá se připravovat třeba jako vepřové maso. Já zvěřinu, ale i hovězí maso zrovna nevyhledávám, ani ne tak kvůli vůni, ale mi prostě moc nechutná. Jenom ten fakt, že je z přírody, ho neopravňuje k tomu aby mohlo být označeno za kvalitní, vrány taky moc nebaštíme. A bez chemie? Ani náhodou. Divočák se nejraději krmí na chemicky ošetřené kukuřici 🙂
Upravil/a: Kepler
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?pepe88 Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1679 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 585 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |