Avatar uživatele
bolak

Proč ženy popírají, že jdou po penězích, když my muži taky nepopíráme, že si je vybíráme hlavně podle atraktivity?

Například my když sedíme v hospodě, tak třeba řeknem: „hele, to je hezká ženská“, a nebo: „ksichtík nic moc, ale dudy má pěkný“, ale ženy ne, ty když sedí u stolečku a zbystří nějakýho chlapa, tak se málokdy stane, že by nějaká z nich řekla: „hele ten chlap s tím drahým tabletem, myslím se mi líbí..“ nebo: „vidělas toho frajera jak vystupoval z toho lamborgini?“ a ta druhá že by řekla: „jo, taky jsem se do něj hned zamilovala..byla to láska na první pohled..myslím že jsme si souzeni..“

Včera zas vyšel na idnesu článek o svatbách Čechů/Češek s cizinci, který to opět potvrzuje >> http://zpravy­.idnes.cz/ces­ko-svatby-s-cizinci-0bg-/domaci.aspx?c=A161004­_180647_domaci_a­ne , že když se nějaká Češka vdá za cizince, tak je to většinou Němec, Brit nebo Američan, a naopak když si nějaká cizinka vezme Čecha, tak většinou pochází ze zemí jako Ukrajina, Rusko, Polsko.. Nebo je to všechno jenom náhoda? 🙂

Upravil/a: annas

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? iceT, briketka10, Kepler před 2766 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Nuk nuk

:D Vy jste mě pobavil… s tím Lamborgini…:D

Ne, teď vážně. Hodně je překvapivě napsáno spíše v diskusi k tomu článku, než v článku samotném.
U drtivé většiny žen je výběr podle mužova majetku více či méně podvědomý. Žena prostě podvědomě hledá člověka, který bude potenciálně schopný uživit rodinu. Muž, který pracuje, vydělává, má nějaký ten finanční základ, je tedy rozhodně atraktivnější, než popelář s pár tisícovkami v kapse.
Na druhou stranu ale je jen málo žen, řekněme jen určitá skupina, kterou zajímají jenom ty peníze. Jsou i jiné faktory podle, kterých si vás vybíráme, ty jsou mnohem víc na úrovni vědomí, proto si možná některé ženy ani tu materiální stránku neuvědomují. Roli hraje i vzhled a u rozumějších žen i povaha a inteligence muže. Ošklivého hlupáka a sobce s tučným kontem si normální žena nevezme, to už musí být buď skutečná zlatokopka nebo to nemá v hlavě v pořádku.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?marci1 Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Tak úplně to zase generalizovat nemůžeme, ale v podstatě máš pravdu. Ženská instinktivně hledá živitele rodiny, chlapi zase pěkný exemplář, aby se mohl pochlubit před jinýma. Asi to pramení z tradičního modelu rodiny: chlap hlava rodiny a živitel, žena jako matka a vychovatelka dětí. Samozřejmě to už dneska mnohdy funguje jinak, ženské už taky umí hodně vydělávat a jsou emancipovanější.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
iceT

Znám jednu, co si vzala chlapa s hospodou…a když se ji to vmetlo do ksichtu, tak se za to urazila. Jenže před svatbou se tahala s jiným, co též provozoval nálevnu a když to zavřel, tak bylo po lásce. Každý má holt jiné priority.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
sesednizkola

Toho popeláře s „pár tisícovkami v kapse“ bych chtěl vidět teda :D

před 2766 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Nuk nuk

Popeláře jsem plácla od boku, ale ono těch 16tis. hrubého, co oni v průměru mají, zrovna není velké bohatství. Uznejte, že existují nažehlenější zaměstnání, kde je příjem i několikanásob­ně vyšší.

před 2766 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek