Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Průzkumník nevidí celé multisekční DVD

Problém jsem kdysi řešil u NERO 5.5 . Vypálím DVD jako multisekční, ale průzkumník ze tří stop vidí jen tu první. Léta pálím v Ashampoo bez problémů. Bohužel jsem v pomatení mysli nainstaloval NERO 9. A problém se reinkarnoval. Dnes už si nemohu vybavit, jak to tenkrát bylo. Jestli to někdo nemá v čerstvé paměti:
Vypálím v NERO na XPpro DVD multisekční UDF-ISO. V Neru po vypálení vidím tři stopy a všechny soubory - ikdyž šedivé, ale v pořádku - průzkumník zobrazí však jen první stopu. Tak je mi DVD jen jako pivní tácek. Když Nero podpálil Řím, tak měl spálit taky sebe.

Předmět Autor Datum
pokud se dobře pamatuju na ten záprtek jménem Nero, přibyla pak v okně vlastností CD/DVD mechaniky d…
touchwood 13.01.2014 06:49
touchwood
Děkuji za reakci. Problém jsem znovu prostudoval s tímto výsledkem, tedy: Jak jsi psal otevření dalš… poslední
Siena 21.01.2014 11:35
Siena

Děkuji za reakci. Problém jsem znovu prostudoval s tímto výsledkem, tedy: Jak jsi psal otevření další záložky jsem nenašel - není. Pravděpodobně díky specifice tohoto případu. Jsem zvyklý z Ashampoo zadat multisekční zápis pro zálohování a v budoucnosti to dále neřešit. U NERA 9 jsem zadal první stoupu jako DVD-ROM(UDF/ISO) a dále jsem se nestaral. Při vypalování dalších sekcí jsem zadal pouze "Pokračovat v disku s více oddíly" a tady vznikla chyba. NERO vypálil na takto otevřený disk další sekce jako pouze DVD-ROM(ISO). Ta stopa se vypálila. Je vidět nejen souborovém okně NERA ale i v seznamu stop. Není ale vidět v průzkumníkovi a je tedy nanic. Je to díky mé nepozornosti a ne chybě programu. Pokud se přihlásím k poslední stopě DVD-ROM(UDF/ISO) tak se záloha vypálí bez chyb a je čitelná i v exploreru. Byla to moje nepozornost. Snad to někomu pomůže pokud se s tím setká. Tímto se panu Nerovi omlouvám a může nerušeně znovu zapálit Řím, pokud ho nechytí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru