Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pád internetu,nelze obnovit spojení IP adresy

Zdravím, jak už z názvu vyplývá, jedná se o net. Normálně jsem hrál hru LoL přes net, byl jsem s kámošem na skypu a náhle mě spadla hra, ztratil jsem spojení na skypu a nejel internet. Když jsem šel do Ovládací panely, Připojení k síti, Sítová připojení, tak jsem tam měl u toho obrázku s těmi PC jak jsou spojeny vykřičník. Když jsem dal opravit problém, tak mi to za chvíli hlásilo nelze obnovit spojení IP adresy. A za asi 5 minut, se mi rozjel internet, skype a vše ostatní. Nevíte čím to mohlo být? Protože hry mě častěji lagují a padají než dřív, respektive dříve jsem s tím nikdy neměl problém, a ted se mi to stává až 5x denně :( prosím poradte mi nebo vysvětlete čím to může být a co by jste dělali vy prosím. Děkuji za každou radu.

Předmět Autor Datum
Tak trochu jsi zapomněl na to podstatné, místo popisu nesmyslů a dojmů jsi měl napsat zda a jaký máš…
touchwood 04.07.2012 06:22
touchwood
Pardon, moc se v tom nevyznám, ale mám modemové připojení od UPC, takže mám modem, a v době toho pád…
Mankind 04.07.2012 21:06
Mankind
Zkus modem restartovat, tj. na chvíli mu vypnout napětí. Co svítí a co bliká? poslední
Pytlík 04.07.2012 21:31
Pytlík

Tak trochu jsi zapomněl na to podstatné, místo popisu nesmyslů a dojmů jsi měl napsat zda a jaký máš router a případně typ připojení.

Obecně pak je problém buď v routeru, nebo u ISP. Jsou prázdniny, děti jsou doma a paří jako zběsilé ---> zatížení linek roste a často se projeví jejich agregace.

Pardon, moc se v tom nevyznám, ale mám modemové připojení od UPC, takže mám modem, a v době toho pádu přestaly všechny světýlka svítit a všechny na chvíli zhasly, ale pak se to zase rozsvítilo, tak to možná znamenalo, že je to chyba u nich nevím.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru