Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pár dotazů

Nenašel jsem tu přesně to, co hledám, a proto se táži:

1.) Máte nějaký konkrétní návod na přetaktování CPU Athlon XP 2500+ na desce MSI K7N2 Delta? (slyšel jsem, že to jde často bez problému na 3200+). Mám tam boxovaný chladič. Více informací sdělím, pokud bude třeba.

2.) Ten samý dotaz, ale na CPU P4 2,26 GHz. Jak, jak moc? MB: MSI PM8M- V H. Chladič tam mám AC Super Silent 4 ULTRA TC.

3.) Jaký zdroj, který něco vydrží? Do 1 300 Kč. Budu provozovat X1950 GT a ta je prý dost "žravá", proto se radši zeptám.

4.) Jakou desku sc. 775 do 2500 Kč a CPU? Chtěl bych i nějaký levný procesor. Ono vlastně není podmínkou mít socket 775. Na tom PC si rád zahraji nějakou hru, často píši texty, koukám na video, dělám web, různé práce s PC, atp... Nejsem kancelářský typ a ani pařič. Chtěl bych výkon za co nejnižší cenu... Prostě to nejlepší "za ty prachy" - peněžěnka dost omezená :-D.

Předem díky.... snažil jsem se cosi najít, ale nic nepadlo přesně mým požadavkům. Už nejednou mi tu někdo velice vlídně a hezky pomohl. Vždy správně, takže za to moc děkuji :) Snad to nebude jen samé HLEDEJ...

Předmět Autor Datum
Škoda, žes ty dotazy nerozdělil do samostatných dotazů a zároveň je trochu lépe pojmenoval. Šance na… poslední
L-Core 29.03.2008 11:34
L-Core

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru