Předmět Autor Datum
Spolahilvy program nepotrebujes. Staci ti copy&paste. Kontakty sa daju importovat a exportovat velmi…
fleg 26.08.2009 14:06
fleg
ok diky zkusim to
filemon 26.08.2009 14:16
filemon
Kontakty zazálohuješ přímo v Outlook Express v menu Nástroje-Adresář-Soubor-Exportovat-Adresář (Soub… poslední
JoDiK 26.08.2009 15:33
JoDiK

Spolahilvy program nepotrebujes. Staci ti copy&paste.
Kontakty sa daju importovat a exportovat velmi jednoducho v OE.
Postu staci prekopirovat asi takto
stary pc:
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Data aplikací\Identities\{39E950BA-F033-4682-BDA9-59B57 9F333AD}\Microsoft\Outlook Express

Samozrejme namiesto Administrator tam budes ty ako uzivatel a to cislo mas ine. V tomto adresari skopirujes vsetky subory a vlozis ich do noveho pocitaca do rovnakeho adresara (zase tam moze byt iny uzivatel a ine cislo tak nech ta to nematie).

Pokial chces vidiet local settings musis maj zafajknutu volbu ukaz skryte subory a dresare.

Kontakty zazálohuješ přímo v Outlook Express v menu Nástroje-Adresář-Soubor-Exportovat-Adresář (Soubor WAB) a určíš si kam a pod jakým názvem. Na novém počítači je obdobně naimportuješ.

Zprávy jsou uloženy ve složce v tvém profilu, její umístění zjistíš v Outlook Express v menu Nástroje-Možnosti-Údržba pod tlačítkem Složka úložiště. Z ní všechny soubory přenes na nový počítač, kde si na ně vyrob vhodnější složku v datové oblasti - třeba EMAIL. Když pak v Outlook Express použiješ v tom nastavení Složka úložiště tlačítko Změnit a potvrdíš, že Outlook Express má používat ty soubory, co tam našel, máš hotovo.

Nastavení poštovních účtů (uživatelské jméno, heslo, SMTP a POP3 servery, poštovní adresy, pravidla pro zprávy...) jsou uložena v registrech, nejjednodušší bude asi nastavit si to na novém PC znovu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru