Avatar uživatele
1popelka1

Přehrávání videa na pc z foťáku Panasonic DMC-FX10

Jaký program je potřeba, aby mi šlo přehrát video z tohoto foťáku i na počítači? Byl mi doporučen program QuickTime (protože přes Windows Media player video z foťáku neběží), ale nejde mi po instalaci (snad úspěšné) spustit. Používám Windows Vista, takže program by se rozeběhnout měl, ale někde je chyba…Co dělám špatně? Jaký program je potřeba? Díky
Doplňuji:
Tak jsem si stáhla program, který jste oba doporučovali. Zřejmě protože jsem nevymazala QuickTime, video se spustilo přes Media Player Classic (123.mov; ale při instalaci K-Lite jsem zaškrtila Windows Media Player. Video mám ve formátu QuickTime Vide File (.MOV). Když jsem jej chtěla přehrát přes Windows Media Player, tak jde pouze zvuk, obraz ne. Kdo ví, co jsem při instalaci K-Lite Codec Pack zaškrtla…. Ideální to asi není, ale aspoň něco. Když je s .mov problém, jak jej vyřešit – jiným formátem? – jakým? Jak? V této oblasti se nevyznám, tak se předem omlouvám za neznalost.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, annas, Jahoda, Dodopolasek před 5047 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
GangstaHelper

Nainstaloval bych zmíněný K-Lite codec pack (http://www.sta­huj.centrum.cz/mul­timedia/kodeky/kli­tecodecpack/?g[hledano]=k-lite&g[oz]=6.0­.0&g[up]=Full), potom otevřete soubor normálně v Media playeru a měl by hrát. Na Vistě bohužel odzkoušeno nemám.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Dodopolasek

Doporučuji nahrát do pc k-lite kodek, pak by to mělo jet s jakýmkoli prohlížečem, ale je fakt, že s MOV formátem je a byl problém vždy.
Doplňuji:
Pro převod MOVu doporučuji free program MOVto AVI, ke stáhnutí zde:

http://downlo­ad.cnet.com/Pa­zera-Free-MOV-to-AVI-Converter/3000-2194_4-10798308.html

Nepraktické,ale definitivní řešení

Upravil/a: Dodopolasek

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek