Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přeinstalování windows

Nuže. Můj cíl je přeinstalovat windows z 32 bitové verze na 64 bitovou, naformátovat disk, a rozdělit jej na asi 3 oddíly. V tom by skoro nebyl problém, až na to že ve windows 32 bit nespustím 64 bitovou instalaci, a už vůbec nenaformátuju disk...takze sem vlozil CD do mechaniky, resetoval PC a poklikal F11 (boot menu). Normálně to začalo loadovat CD s windowsama, (černá obrazovka a dole bílej progress bar), načetlo se barevné pozadí widowsů (rozlišení cca 800x600), uprostřed obrazovky se oběvila myš, a to je vše. Na obrazovce se neukázalo okno s tou instalací, ale ani se nezasekl PC, protože jsem mohl s tou myší hýbat... CD je (bylo funkční), už jsem z něj několikrát přeinstalovával windows, je nepoškrabané a jako nové.... Zkoušel jsem tedy několikrát resetovat PC >> pokaždý stejná chyba, zkoušel jsem místo 64 bitove instalovat 32 (jakože to CD je treba neviditelně poškrábané, nebo to můj systém prostě sabotuje), zase stejná chyba.......

Budu rád za každou pomoc

Předmět Autor Datum
BIOS - nastav na default, nebo optimized a zkus znova nabootovat z DVD. Případně si potom zkontroluj…
Niko Bellic 01.05.2012 13:40
Niko Bellic
Jak dlho si to nechal bezat na tej prazdnej obrazoke? Skus to tam nechat aj 15minut a cakat. Over si… poslední
MM.. 01.05.2012 14:26
MM..

BIOS - nastav na default, nebo optimized a zkus znova nabootovat z DVD. Případně si potom zkontroluj nastavení SATA řadiče - často se defaultně nastaví na Native IDE, což tolik nevadí, pokud máš HDD, ale hodně omezuje rychlost u SSD. Lepší nastavit na AHCI. Instalátor Win 7 s tím nemá problém.

Jak dlho si to nechal bezat na tej prazdnej obrazoke? Skus to tam nechat aj 15minut a cakat. Over si ze nemas pripojene 2monitory/TV apod, vsetky ostatne odpoj pripoj len jeden monitor.
mozes skusit aj tie load defaults v BIOSe a pohrat sa so SATA mode.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru