Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Převod grafů z doc do pdf

Dobré odpoledne,

mám problém s převodem diplomky z doc do PDF. Grafy a legendy k nim vypadají trošku jinak než v dokumentu z Wordu. V případě tisku je vše v pořádku, avšak při převodu v programu PDFCreator se to rozhodí. Tloušťky čar + legenda. Níže přikládám náhled:

646023743
968229332

Dále potřebuji PDF dokument rozdělit na dva. V jednom budou barevné stránky a ve druhém pouze černobíle - z důvodu optimalizace nákladů na tisk. To také nevím jak udělat, avšak je to méně důležité než první dotaz.

Předem díky za rady

Lucka

Předmět Autor Datum
Druhá otázka: "Tisk -> Tisknout vlastní rozsah" by nepomohlo? (Ukládat do pdf vždy vybrané stránky,…
Zarniwúp 14.04.2011 14:01
Zarniwúp
Diky, zkusila jsem to vytisknout z PDF a je to stejné.
Lucka H. 14.04.2011 14:30
Lucka H.
Soubory se mi nechce z leteckeposty stahovat, ale předpokládám, že pokud grafy uděláš jako obrázky,…
host 14.04.2011 16:11
host
Jestli to nese někam do copy centra, tak je to na dva soubory pdf (tenhle prosím barevně, tenhle čer… poslední
Zarniwúp 14.04.2011 16:26
Zarniwúp

Druhá otázka: "Tisk -> Tisknout vlastní rozsah" by nepomohlo? (Ukládat do pdf vždy vybrané stránky, jednou barevné, do druhého pdf monochrom.)
První otázka: Zkusila jsi vytisknout stránku přímo z wordu a stejnou stránku z uloženého pdf? Tipoval bych, že výsledek na papíře bude stejný, i když na obrazovce to vypadá rozdílně.

Soubory se mi nechce z leteckeposty stahovat, ale předpokládám, že pokud grafy uděláš jako obrázky, k žádnému problému při převodu DOC->PDF nedojde.

K druhé otázce - klidně mohou být v jednom dokumentu barevní i černobílé stránky, pak stačí zadat při tisku rozsah např. 1,3,5-10,17. To se mi zdá pohodlnější než se trápit s rozdělováním dokumentu.

Jestli to nese někam do copy centra, tak je to na dva soubory pdf (tenhle prosím barevně, tenhle černobíle) jednodušší, než ty stránky diktovat otrávené babě za pultem. Jde jen o to, kdy se udělá ta selekce, jestli já při tisku do pdf, nebo baba. :-) Já to dělám zrovna tak, než se s nimi dohadovat a pak zjistit, že to spletli a mám tam dvě stránky, co měly být barevně jenom mono..
Na ty soubory jsem koukal, IMHO je to stejné - word prostě blbě zobrazuje, správně je to až v pdf.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru