Avatar uživatele
ogina

Co je to překlenovací úvěr (u stavební spořitelny)?

Co je to překlenovací úvěr (u stavební spořitelny)?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5089 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kropitko

Znamená to, že Vám bude poskytnut úvěr,vy ho budete splácet a zároveň si budete dospořovat na stavebním spoření. Prostě část peněz půjde na úvěr a část na spoření. Tento produkt je nabízen v momentě,kdy nemáte naspořenou dostatečnou částku,někdy i v případě,kdy nemáte naspořeno vůbec nic.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
panenka

Překlenovací úvěr poskytují možnost překlenout dobu, než si bude moct klient pořídit řádný úvěr. Překlenovací úvěr může být způsob, jak vyřešit nutnost rychle si obstarat peníze. Tak se můžete dostat i k několikami­lionovým obnosům, a to nejen na vlastní bydlení, ale například i na družstevní byty více informací o překlenovacím úvěru zde odkaze.

Zdroj: http://www.ef­k.cz/prekleno­vaci-uver

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
alexandra

Je to přesně tak,jenom bych chtěla dodat,že u překlenovacího úvěru se platí velké úroky,a proto je třeba potom rychle spořit,aby jste naspořili polovinu toho co jste si půjčili a pak,je z toho teprve normální úvěr,který už není tak hrozný splácet.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
martina1

My překlenovací úvěr máme a úroky tak hrozné jako u hypotéky nejsou.Záleží na bance,kde uzavřete smlouvu.Vždy máte danou výši splátky překlenováku a dospořování,kterou musíte každý měsíc odeslat.Na dospořování můžete posílat i víc dle vašich možností.úroky si nezapomeňte odečíst v daňovém přiznání,pak to není tak hrozné.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek