Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "Obnovení systému po závažné poruše" na NTB - zničí všechny partitions?

Ahoj,
Notebook HP Compaq nx6325, Windows XP SP3. Na notebooku je přítomna "service partition", uživatel je před každým startem systému vybízen "ke stisku F11, pokud si přejete obnovit systém po závažné poruše".

Co se stane (pokud bych tuto nabídku v budoucnu - hypoteticky - musel použít) s diskovými oddíly, které jsem na tom disku vytvořil sám a nebyly součástí předinstalovaného řešení od HP? Budou bez milosti odstraněny, nebo zůstanou?

Děkuji.

Předmět Autor Datum
To se nedá říct univerzálně. To by se ti musel ozvat někdo přímo s tímhle ntb a mít to vyzkoušený. V…
MM_tank 02.03.2009 11:18
MM_tank
tipuju že lepší případ bude, jestli obnovovač systému nepočítá s více partitions a selže. pokud nese… poslední
lední brtník 02.03.2009 11:26
lední brtník

To se nedá říct univerzálně. To by se ti musel ozvat někdo přímo s tímhle ntb a mít to vyzkoušený. Většinou program na obnovu nabídne několik možností a ta které smaže všechny data je zřetelně označena. Někdy se dá vybrat jen přepsání "céčka" či provedení zálohy předtím.Osobně bych tomu co se stane nevěřil a bez vyzkoušení nevěřil- čili jestli máš čas zazálohovat data a zkusit.

Recovery používám při opravách jen někdy,bývá lepší a rychlejší nainstalovat systém ručně /pokud je k dispozici cd s ovladači nebo je máš nachystané/. Protože než se dohrají akualizace typu servise pack 1 pro vistu, než se odstraní bordel typu norton na 60dnů, a další kraviny ...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru