Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přihlášen na Sony Eericsson Xperia X10 Mini Pro

Ahoj mám telefon Sony Eericsson Xperia X10 Mini Pro a jednou jsme s kamarádme zkoušel vyměnit si SIM KARTY a od té doby mám v pravěm rohu nahořetrojúhelník a v něm vykřičník a chce to po mě přihlášení. Ale já si nejsem vědom toho že bych se někam registroval. Teď z toho novho Google Play ani z Android Marketu nemůžu nic instalovat, protože to chce přihlášení. Nevíte někdo jak se toho zbavit? Dík
Zmena predmetu, pôvodne: Přihlášen (los)

Předmět Autor Datum
Skus najprv ten telefon vypnut a po minute znova zapnut. Uisti sa ze mas svoju SIM kartu. Ked sa tel…
MM.. 28.03.2012 20:58
MM..
Já vůbec netuším že bych si nějaké google konto dělal. Dřív jsem normálně Android Market používal a…
přihlášení 28.03.2012 21:33
přihlášení
V návodu píšou, že jsou dvě možnosti, jak přistupovat na Android Market: ...máte dvě možnosti, buďt…
lesov 29.03.2012 12:32
lesov
Ale já si nejsem vědom toho že bych se někam registroval. Teď z toho novho Google Play ani z Android…
borsuk 29.03.2012 12:48
borsuk
Telefon je úplně nový. Já se ptám jak ten účet vymazat právě že já ho vymazat a udělat nový neumím :…
přihlášení 29.03.2012 17:59
přihlášení
odtranit google ucet sparovany s telefonom sa da len uvedenim telefonu do vyrobneho nastavenia. Tym…
MM.. 29.03.2012 18:06
MM..
jak ten účet vymazat Nic nemaz! Vytvor si novy, proste se k nemu prihlas a vic neres. a udělat nov… poslední
borsuk 29.03.2012 18:46
borsuk

Skus najprv ten telefon vypnut a po minute znova zapnut. Uisti sa ze mas svoju SIM kartu. Ked sa telefon zapina chce to po tebe PIN simkarty. Zadas svoj PIN samozrejme a OK.
A potom by mal od teba chciet heslo na google konto. Zadal si? Ak mas google konto (ak pouzivas android market tak google konto mat musis) tak k nemu mas aj heslo, heslo si si zvolil pri vytvarani google konta, tak spominaj :) Pripadne ak to heslo nepyta tak sa da na google konto prihlasit tusim kdesi v menu nastavenia - konta a synchronizacia

Já vůbec netuším že bych si nějaké google konto dělal. Dřív jsem normálně Android Market používal a vśe šlo OK. Teď ale po zapnutí telefonu mi naskočí tabulka kde je zadaná nějaká adresa a chce to zadat heslo, ale já heslo žádné nemám ani si nevspomínm že bych nějaké heslo někam zadával. Nešlo by třeba udělat jen néjak novej google konto. Dík

V návodu píšou, že jsou dvě možnosti, jak přistupovat na Android Market:

...máte dvě možnosti, buďto k němu můžete přistoupit přes webovou podobu (první je potřeba zapnout alespoň jednou aplikaci v telefonu a přihlásit se Google účtem), nebo přímo přes aplikaci v telefonu. Obě dvě cesty vyžadují připojení telefonu k internetu.

Tak si s tím krámem zkus pohrát a vymaž si historii nebo cookies nebo uložené záložky nebo ten účet. Kde to najdeš? V manuálu. (Příklad: Nastaveni -> aplikace -> Google Play -> vymazat data) :puff:
Nebo můžeš zkusit reset telefonu ale to přijdeš o data, je potřeba udělat si zálohu.

Ale já si nejsem vědom toho že bych se někam registroval. Teď z toho novho Google Play ani z Android Marketu nemůžu nic instalovat, protože to chce přihlášení.

Nechapu, stahovani z Google Play je vzdy podmineno vytvorenim uctu a prihlasenim, podle toho co pises uz byl ucet vytvoren, ani o tom nevis, odkad je telefon? hadam z druhe ruky, pokud ano, jsi zrejme prihlasen (teda byl jsi prihlasen) na ucet predchoziho majitele. Asi mu to doslo a zmenil si prihlasovaci udaje. Vytvor si vlastni ucet, pod kterym budes figurovat ty sam, zadny problem v tom nevidim.

Telefon je úplně nový. Já se ptám jak ten účet vymazat právě že já ho vymazat a udělat nový neumím :). Já jsem možná první dny něco dělal a jak to byl nový mobil moc jsem tomu nerozumněl a teď nevím jak ten účet vymazat. PLS HELP Díky Moc

odtranit google ucet sparovany s telefonom sa da len uvedenim telefonu do vyrobneho nastavenia. Tym sa vymazu aj tvoje kontakty a subory tak si ich najprv zalohuj mimo mobil. Robi sa to z menu telefonu (nastavenia - sukromie - obnovit nastavenia od vyrobcu), je to popisane aj v navode.
A opakujem ze na pouzivanie android market/play ci co chces musi mat clovek google ucet s heslom. Takze si tam to heslo zadal, tak si na neho spomen. Mozes skusit vytvorit si novy google ucet a zmazat ten stary, v nastaveniach telefonu - ucty a synchronizacia. Ked mas novy telefon tak si precitaj navod. Alebo to uved do vyrobneho nastavenia a ziaden google ucet si nevytvarajh ale potom nebudes moct pouzivat google market.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru