Avatar uživatele
no107064

Přijde Mafia 3 ještě v pátek, když jsem si ji objednal už nyní a datum vydání je v pátek?

Zdravím, mám je takovou otázku, zda nebude někdo, vědět jak to chodí. Objednal jsem si mafii 3, ale krabicovou verzi. Datum vydání je 7. října … čili v pátek. Dojde jim ta hra na obchod v pátek, a v pátek to teprve pošlou poštou? Nebo jim to dojde dříve, aby to v pátek přišlo, aby to sedělo s datem vydání?
Zajímá mě jen jak to chodí, když je datum vydání na pátek… většinou se lidi těší, aby si to zahráli přes víkend … měl jsem si objednat el. klíč a bylo by to vyřešené, psal jsem na Alzu, jestli by to nebylo možné zaměnit s tím, že bych nechtěl peníze nazpět, protože krabicová verze je vždycky dražší než jen klíč a na Alze na mě tak nějak prdijou a nezájem.

Zajímavá 0 před 2787 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
lejdy.můn

Pokud to má v pátek teprve vyjít a ty sis objednal krabicovou (‘fyzickou‘) verzi, pak bych asi moc nedoufala, že si o víkendu zahraješ. Podle zvolené dopravy bych to viděla tak na pondělí nebo úterý, ale pátek takřka jistě ne.
Možná by stálo za pokus do Alzy přímo zavolat a buď se osobně přeptat na tu změnu objednávky, a nebo aspoň možnost osobního vyzvednutí na pobočce. Mrkni na jejich webovky, jestli nemají nějakou prodejnu ve tvém okolí – při osobním odběru to zboží pro tebe dokáží nachystat někdy ještě ten den, popř. den následující (vlastní zkušenost)… takže by sis tam mohl zaběhnout třeba i během víkendu.

Já osobně bych to asi nekomplikovala ani sobě, ani jim.. a na tu hru si prostě těch pár dní počkala. Ale jestli si opravdu tak nedočkavý, konej jak sám uznáš za vhodné. 😉

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

U každého to může být jiné.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Nerevarin

Těžko říct, ale co vím, tak pokud jde o filmy, nebo hry, které mají nějaké určité datum vydání, tak to chodí tak, že obchody již mají předem zásoby těchto titulů a datum vydání by mělo znamenat, že se začnou od toho dne prodávat. Takže hru už mají v obchodě na skladě, ale nesmí jí na pulty dát dříve, než je ohlášené datum vydání. V opačném případě mohou hrozit i nějaké sankce. Jestli ti ji budou schopni dodat již ten den ví jen oni, proto jim zavolej a zeptej se. Nebo se domluv tak, že si ji v pátek vyzvedneš osobně na prodejně.

Edit: Lejdy Můn má pravdu. Pokud máš velkej absťák, zkus si to nechat dovézt kurýre, je to rychlé, ale něco za to platíš. Nebo nějakým espresem. Anebo do alzaboxu, kde si to vyzvedneš sám.

Upravil/a: Nerevarin

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek