Avatar uživatele
sejtanka

Přijdou vám ceny benzínu normální?

tedy litr naturalu 95,téměř 34kč,tohle je vážně masakr,asi začnem chodit pěškobusem,ne?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? panenka, elektrikář, SajmonModer před 4790 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
panenka

Nejsou normalní jsou to vydřiduši a to jsem se dozvěděla že se zvedat ceny benzínu nemusely.Já pokud nemusím autem nejezdím bud jdu pěšky a nebo pokud je to třeba jen do města tak jedu autobusem.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
mj81

Proč pěškobusem? Máme tu vlaky, tramvaje, trolejbusy, autobusy, kola… Když tak jedu ráno do práce tramvají a vidím ty stovky aut tvrdnoucí v zácpě, kde každé veze jednoho člověka, říkám si, jestli opravdu ti všichni jedou autem proto, že musí a nebo proto, že jsou líní a nebo potřebujou kdovíkomu kdovíco dokazovat tím, že se vozí autem.
Já třeba autem jezdím jen tehdy, když vezu něco velkého a těžkého, když se potřebuju dostat někam, kde není žádná vyhovující veřejná doprava a nebo když vezu víc lidí a cesta je tedy levnější, než kdybysme jeli veřejnou dopravou. A s cenou benzínu nemám problém.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dědapetr

Je to katastrofa,ale co stím když je potřeba jet tak se nedá nic dělat.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

u nás autobus dost podražil, takže stále se to autem vyplatí, hlavně mě nic neomezuje

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
gnosis

normalni? za 10 let ti tahle cena prijde nebeska. benzin NIKDY levnejsi nebude, bude vzdy jen drazsi. navic uz ted je kuli narizenim EU v benzinu i nafte primichano asi 5% biolihu (je levnejsi ale zpusobuje vetsi opotrebeni soucasti motoru) a podil bude stoupat. daleko efektivnejsi zpusob je mit elektromobil ktery pohani JEN elektromotor a baterie se dobiji benzinovym/naftovym moturkem. rozdil ve vydajich za palivo je pak obrovsky. anebo verejna doprava.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
rvrablik

Ne, i mě ceny benzínu připadají extrémní! Bohužel smutné je, že celý řetězec je dlouhý a tvůrci ceny (stát, majitelé čerpaček, dovozci aj.) si každý přidá nemalou částku (sám Kalousek si zvedne daň z benzínu o 2kč, aby stát vybral víc na daních a dosahuje opaku: za r.2010 se množství benzínu čerpaného v ČR snížilo o 9procent! To rovněž přispívá k zrychlování extremizace cen…).

Přestože jezdím na benzín vpodstatě málo, poohlížím se po jiné technologii (přestavbě LPG ale i hybridu či elektromobilu) a pečlivě zvažuji, do čeho jít, abych tuto závislost EXTRÉMNĚ SNÍŽIL ČI ÚPLNĚ ODŘÍZL.

Raději budu přemýšlet, uvažovat a zkoušet dělat změny, než poslušně (jako ovčan) jen platit a nevědět ani pořádně za co!!!

před 4734 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek