Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Připojení ext.HDD k DVD přehrávači

Dobrý den. Máme problém se svým nový externím HDD Transcend StoreJet 25M3 - 500GB. Problém je v tom, že mi ho DVD přehrávač Ferguson D-890HX nenajde. Zkoušel jsem vše co jsem věděl že bych měl udělat, naformátoval jsem ho do FAT32, ale nic. Přitom jak jsem četl na internetu, tak by to mělo prostě jet, ale nic. Vždy jak připojim HDD k DVD tak se roztočí a nic, DVD nereaguje že je k němu HDD připojen.Nějáka rada?děkuji

Předmět Autor Datum
Dávat k přehrávči USB3 externí disk je zbytečnost, to jen tak na okraj. Problém může být v tom, že D…
host 29.11.2011 17:04
host
No tak to USB 3 mám spíše ke kompu.hodí se to..když kupuji tak pořádně:). No to napájení mě taky nap…
XiXak 29.11.2011 17:10
XiXak
tak ten prehravac si bud nerozumie s USB3 diskom (aj ked by to malo byt kompatibilne ale u sudruhov…
MM.. 29.11.2011 17:22
MM..
Je to v HDD, mam stejny problem s pripojenim k TV a notebookum. Obcas ho zarizeni najde a nekdy ne.P… poslední
BlackJack 12.02.2012 09:42
BlackJack

tak ten prehravac si bud nerozumie s USB3 diskom (aj ked by to malo byt kompatibilne ale u sudruhov sikmoockov je vsetko inac jak by byt malo), alebo mas na nom nejak blbo vytvoreny oddiel (napr. typove cislo oddielu neni FAT32-LBA apod). Ten prehravac nema v menu nejaku polozku ze inicializovat USB disk apod? Ze by ho nanovio preformatoval. Alebo zrus na tom disku aj oddiel a vytvor nanovo aj oddiel a formatuj na FAT32 v nejakom live linuxe (resp. gparted apod)

Je to v HDD, mam stejny problem s pripojenim k TV a notebookum. Obcas ho zarizeni najde a nekdy ne.Pritom ho od kompu bezpecne odpojuji pres "Bezpecne odebrat". je to proste kram. Mel jsem pred nim jiny HDD 320GB a ten se pripojil vzdycky.. Proste šmejd.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru