Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Připojení na internet od Cerberos

Dobrý den,
mám internet zavedený v kanceláři, kam mi ho dala firma cerberos. Tam je to udělané tak, že tam mám bridge pomocí kterého chytám internet z vysílače. Nyní bych ale chtěl udělat to samé do baráku, tak jsem si koupil router tp link TL-WR340G, který má bridge režim. K internetu od cerberosu jsem dostal nějaké papíry na kterém je ip adresa, brána, maska apod. Můj dotaz zní jestli je možné připojit se pomocí koupeného routeru a těchto údajů, případně jak to provést. Díky

Předmět Autor Datum
mám bridge pomocí kterého chytám internet z vysílače. Nyní bych ale chtěl udělat to samé do baráku,… poslední
lední brtník 19.11.2011 23:47
lední brtník

mám bridge pomocí kterého chytám internet z vysílače. Nyní bych ale chtěl udělat to samé do baráku, tak jsem si koupil router tp link TL-WR340G, který má bridge režim.

má prd, tedy aspoň ne režim wisp-client co potřebuješ. ostatně když sis dlouze vybíral nejlevnější krám, tak je ti to asi jasné.

jestli je možné připojit se pomocí koupeného routeru ... případně jak to provést

mám pro tebe dobrou zprávu - nemusíš ten levný shit nutně vyhazovat.
1. potřebuješ nějaké ap pro příjem, to je to čemu říkáš bridge. např. wl5460ap, novější tp-link wa701 (jeho "n" wifi v tomto případě nevyužiješ).
2. za něj připojíš nějaký router. buď s rychlejší wifi-n, případně i s rychlejší gigabit lan pro vzájemné spojení pc. nebo tam dáš ten tvůj zastaralý pomalý TL-WR340G.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru