Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Připojení notebooku k televizi LCD značky LG

Dobrý den, prodal jsem PC a jako náhradu jsem zvolil tento přístroj http://www.okcomputers.cz/acer-aspire-5740g-436g64 mn-lxpmb02251/d-90007/ , je vybavenější než můj bývalý PC. Propojil jsem před zapnutím notebook s televizí tímto kabelem d-86938 a notebook vůbec nenašel připojený televizor. Televize sice indikuje připojení k HDMI, ale po obrazovce běží nápis "neni signál"..Připojil jsem tedy klasický DVI kabel...chvilku naskočil obraz z notebooku..ale vše skončili touto obrazovkou-viz foto

http://uloz.to/4871757/19052010032.jpg

..netušíte prosím někdo, jestli někde nedělám chybu..potřebuji totiž hlavně připojení k LCD..a to mi nefunguje..Notebook je nový, nezavirovaný..s původním softwearem.

Předmět Autor Datum
umísťovat obrázky na ulož.to je úžasný nápad. každému se chce zadávat kód a stahovat to. http://morf…
lední brtník 19.05.2010 21:44
lední brtník
není potřeba zadávat kód ani nic stahovat. obrázek je na té stránce, pro zvětšení stačí kliknout...:…
Jozzo 19.05.2010 21:52
Jozzo
..tak já jsem chtěl naplnit literu zákona a obrázek poslat na nějakej server..tak jsem to slízl od B…
bortak 20.05.2010 06:11
bortak
..než vytvořím svůj návrh na řešení..chci všem majitelům HP, Samsung, Asus, Vaio a ostatních poctivý… poslední
bortak 20.05.2010 06:25
bortak

umísťovat obrázky na ulož.to je úžasný nápad. každému se chce zadávat kód a stahovat to.
http://morfeo.centrum.cz/search.php?q=image+hostin g

to jméno které se ve slušné společnosti nevyslovuje máš v záruce, můžeš proto požádat jeho shitvýrobce, ať ti poradí klávesovou zkratku nebo režim grafiky. hdmi to má nativně, na redukci na dvi snad není co zkazit, ale u aceru je možné všechno.

..tak já jsem chtěl naplnit literu zákona a obrázek poslat na nějakej server..tak jsem to slízl od Brtníka :-[..tak se zaeviduji na ten imagehosting..ale jsem rád, že nejsem ůplně blbej a že to aspoň Jozzo to našel:-). Na ulož to jsou 3 možnosti odkazů..asi jsem vybral ten špatnej:-(..akorát mně mrzí, že nikdo nemá stejný noťas a můj problém neřešil:?:..tož já se stím nějako poperu:i:..aspoň za tu sodu dík :-)

..než vytvořím svůj návrh na řešení..chci všem majitelům HP, Samsung, Asus, Vaio a ostatních poctivých značek notebooků, že se hluboce stydím za nákup této značky, že jsem zbytečně vyhodil 20 litrů a že už to nikdy neudělám..a teď k jádru pudla..myslím, že chyba bude v ovladačích CCC..někde jsem našel postup na úpravu poctivých katalystů přes nějakej program..tak to dáme jako vyřešené :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru