Avatar uživatele
mosoj

Připomínka doby kdy byl Václav Havel prezidentem.

http://www.you­tube.com/embed/W0Myd­quf9S8
Doplňuji:
toom 04, na to že jste tady již dlouho, je to trapné. Otázku si každý položí sám. Já nejsem povinen pokládat otázku ja prezentuji aktualitu. Nic neporušuji.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: mosoj

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? jendahun, anonym, Drap, P.T. před 4483 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
tom004

Připomínka to je,ale chybí mi ta otázka.
Doplňuji:
Dobré ráno. Mosoji,až do dneška jsem byl přesvědčen,že se tato stránka jmenuje „Odpovědi.cz“,s pod­titulem „odpovědi na každou otázku“,a ne prezentace aktualit s „možností“ položit sám sobě otázku. Zřejmě sem se mýlil.Dovolím si ocitovat úryvek z kodexu: >Odpovědi.cz je internetová komunita, jejíž uživatelé pokládají otázky a odpovídají na široký okruh témat<. >Pokládejte svoje otázky přesně, ale buďte i dostatečně popisní, aby ostatní pochopili na co se ptáte. Správná gramatika a psaní bez překlepů pomohou lidem najít vaše otázky. Pokud uživatelé pochopí na co se přesně ptáte, tak obdržíte kvalitnější odpovědi<.
Poslední dobou se ale ze stránek stává „odpovědna a vypracovatelna“ domácích úkolů,inzertní rubrika,obecně se zvyšuje agresivita některých uživatelů,takže vlastně ani položená otázka nemusí vypadat jako otázka.Omlouvám se za nepochopení.Zkusím najít stránky,kde slovo otázka,zůstane ve smyslu,dotaz.

Upravil/a: tom004

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
led

Myslíte Zlatú horúčku v Československu? Sprivatizovať – rozkradnúť – kupónové knižky – zrod československého kapitalizmu.
Aj napriek svojim ideálom bol aj predstaviteľ obdobia zlatokopov.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
jendahun

Já jsem v tom tu otázku našel a myslím i pochopil.
Karel možná nebyl umělec světového formátu jako Václav,ale pro mě byl největší.Jeho písničky předstihly dobu,jsou pořád aktuální,pouštěl jsem si je za socialismu a pouštím si je i dnes.Dnes častěji.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

I tohle je otázka přece. Nebo jsme tak vymyti že musíme věřit, že na konci musí být vždy otazník? tom004 by svou odpověď přenést sem http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/proc-vy-kteri-utoci-na-mou-osobu-libaji-boha-na-nohy-a-pritom-drzi-certa-za-rohy

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
mosoj

toom004" určitě lze s Tebou souhlasit. Jenom
si nemyslím že zrovna já úroveň tohoto serveru snižuji a dělám z něho diskusní a zábavný server, nebo zábavu pro děti z mateřské školky.
Takže pokud se rozhoduješ odejít je to jenom Tvoje rozhodnutí a není to třeba přenášet na někoho jiného, jak je to zde běžné.
Ano jsem svůj,toho jsem si vědom. Nemám rád pochlebování ale upřímnost. Mnoho jsem si kvůli tomu v životě zažil. Nicméně nelituji i když vím že to bylo mnohokrát k mé vlastní škodě. Na druhé straně jsem nikdy a to zdůrazňuji nikdy, nikoho záměrně nenapadal nebo si vymýšlel situace které druhého poškozovaly, tak jak se to tady běžně děje.
I mně se to zde stalo. Bránil jsem se a víc mě to nezajímá.
Moje reakce byly vždy na určité projevy zde na stránkách.

Jinak si ale nemyslím, ža by současné projevy
uživatelů byly něco hrozného. Bylo to zde daleko horší. Jenom mám takový dojem že se úroveň mírně snižuje ale i to se může na veřejném portále stát.

Až se rozhodnu odejít zmizím a nebudu to nikde vytrubovat.

Velkou odměnou jsou mně emaily které od uživatelů dostávám ve kterých mně děkují za poskytnutou radu a není jich zase tak málo.

před 4483 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
tom004

Ale,já nekončím.Jenom jsem napsal svoji odpověď,svůj názor,aniž bych tušil,že to kdokoliv takto vztáhne na svou osobu.Napsal bych to samé,i kdyby se „ptal“ někdo jiný.Ale jedno vím jistě,až budu chtít odejít,tak „nezmizím“,ale oznámím to.Přijde mi to slušné.

před 4483 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
annas

Pánové, bez škorpení. Určitě došlo k nedorozumění. Oba jste přínosem Odpovědí, takže proč mluvit o odchodu.
Mosoji, chápu vyjádření Toma v obecném slova smyslu – upozorňuje i ostatní, reaguje na otázky kvůli DÚ apod. Vaše otázky takto určitě zaměřené nejsou.
Znám vás znám člověka poctivého, který vystupoval proti různým nešvarům, snažil se být objektivní a spravedlivý při řešení různých sporů.. Také vaše odpovědi jsou přínosem, určitě vás těší poděkování uživatelů.
Vím, že někdy je člověk citlivější a vztáhne slova na sebe. Znám to.
Zapomeňte na to… Díky.

před 4482 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek