Avatar uživatele
dudu

Připravujete také podobnou baštu?

Před chvílí jsem se vrátil z nákupu surovin na pravidelný půlnoční silvestrovský boršč. Nyní připravuji všechny ingredience a večer se bude u nás vařit. Přece musí patřičně uzrát. Pácha-li jste, právě pášete a nebo teprve budete páchati podobné kulinářské seance??

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, anonym, Illines před 4473 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Vepřovou hlavu, ale ta má čas až na Silvestra

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Illines

Ovarovou polevku s kroupama,ta ma jeste cas,a musim se priznat ze,borsc delam na 3krale ,take do predu a by byl pekne rozlezeny.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Damiana

Zítra budu dělat poctivý pivní gulášek „popůlnoční“. Servíruji po noční vycházce, v malých rozpečených chlebových bochníčcích s „pokličkou“, posypaný kolečky jemně nakrájené červené cibule. Každoročně!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Zelňačku z uzeného kolínka,vařit ji budu zítra.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek