Avatar uživatele
zjentek

Příznivci Firefoxu, těšíte už se na kontejnery?

https://www.no­vinky.cz/inter­net-a-pc/software/407015-firefox-dostane-kontejnery-aby-bylo-prohlizeni-webu-prehlednejsi.html

Tak to se tady pak bude moci „zjevit“ třeba zjentek, řekněme pod čtyrmy nycky, aniž by to někdo zaregistroval, nebo IP opět napoví, nebo jak?

Zajímavá 0 před 2872 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Osobně je mi to úplně jedno. Stále se něco mění, to už je takový svět.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Nevím přímo jestli se těším, ale spíše jsem vcelku zvědavý na to jak se s tím popere vzájemná spolupráce s pluginy. Firefox mám změněný pluginy a různými zásahy do about:config. Otázkou je zda-li pude každý kontejner podle pluginů, což by bylo ideální a zda-li půjde nastavit i každý kontajner na vlastní pluginy, což by představovalo hodně zajímavou situaci, ale moc nečekám, že to půjde. Uvidíme :)
Pod více nicky se tu asi neobjevíš, ale možná to nějak obelstíš. Hodně štěstí. :D

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

když svou odpověď trochu otočím, rozhodně nevěřím tomu, že by ty dnešní nijak neorganizované panely měly být vždy ten nejlepší způsob jak si si zorganizovat procházení webu na více frontách.

Běžně se mi stává že počet záložek mi přeroste přes hlavu a prohlížeč mi absolutně nijak nepomáhá se v nich vyznat (zvlášť když při tom počtu už zobrazí jen ikonu webu a první písmeno z názvu :) takže pomůže jen všechno pouzavírat a začít svou „online myšlenkovou mapu“ spřádat znovu. Je jasné že toto není ideální, všichni to po sobě slepě papouškují protože je na to uživatel zvýklí ale je jisté že to musí jít i lépe – mnohem lépe. Firefox stál u zrodu dnešních tabů, tak proč by neměl stát u zrodu něčeho co je nahradí, věřím že to zmáknou, hlavy na to mají 🙂

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
zjentek

Ku*va Drape na světě není, čeho bys nevěděl! Už z toho začínám mít komplex. Nepotkali jsme se náhodou? Třeba v soutěži chcete bejt milionářem, co? ;;;;;;;;;;;;;;;;;)

před 2872 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek