Avatar uživatele
Neguš

Příští rok bych rád navštívil Španělsko,po vlastní ose.Máte někdo zkušenosti s cestou do této země s požitím auta?

Jaké je nejvhodnější období pro cestu,kterým směrem se dát,vyplatí se jet po dálnicích až do cíle?Které památky nebo která místa vás nejvíc zaujala. Děkuji

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Radak před 4880 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
fofbal

Rozvadov- Mnichovský ring- Bergen- Švýcarsko, St. Galen- Zürich- Lausanne- Geneve perfektní krajiny-Francie,Lyon-Avignon(stojí za vidění)Perpignan-Španělsko, Gerona-Barcelona. Je to jízda po dálničích sítích s objezdy velkých měst. Lausanne, Geneve to stojí za vidění.Je možno pokračovat do Madridu, nebo Valencie i Alicante. Malaga a Cadiz jsou také krásná- ovšem trochu dále. Které období? Ćerven, to cesty nejsou tolik plné.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Vikičistič

Dá se jet po dálnici a nebo GPS po ostatních silnicích,jezdíme vždy ke konci srpna a nebo v září. Perfektní.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Michálek1245

Auto bych asi nepožíval, podle mě by se vám z něj nemuselo udělat dobře. Ale ne, to si dělám humor. Podle mě je to u Španělska jedno, protože třeba cestovní kancelář Viamare https://viamare.cz/ tam nabízí super výlety, kde ale máte i dostatek vlastního prostoru. Nicméně pokud chcete jet autem po vlastní ose, tak nevím. Počítejte se spoustou řízení. Já bych asi letěl směr Madrid a tam si půjčil auto.

Avatar uživatele
Kamilovo

Za mě rozhodně doporučuji Malagu, byly jsme tam s manželkou sice už před dvěma roky, ale podle fotek z https://jaces­tovatel.cz/me­dia/malaga-spanelsko-zajimavosti-rady-co-navstivit-za-pamatky to vypadá, že se toto město vůbec nezměnilo a je to pořád ráj pro ty kteří miluji moře a pláže. Pokud budeš chtít ve Španělsku zrelaxovat, myslím, že je to to pravé místo.

před 1522 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek