Avatar uživatele
anonym

Půjde v budoucnu vložit do podotázky mimo obrázku i audionahrávka, např. s vlastním vysvětlením otázky pro odpovídající?

Např tahle otázka: https://www.od­povedi.cz/otaz­ky/vychazi-vysoka-zivotni-uroven-jednotlivce-z-jeho-vlastni-mentality-ci-postaci-jeho-prijmy

Je tak složitá v jejím rozboru v podotázce, že bych si jí raději poslechl od tazatele jako audionahrávku a zvýšily by se tak šance, že bych přišel s rozumnou odpovědí. Některým lidem se z principu nechce dlouhé vysvětlovaní a nastínění otázky ani číst, ale kdyby si to mohli poslechnout jako audio nahrávku, tak proč né? To nedá tolik práce jako čtení.

Velikost nahrávky by mohla být limitována, aby pak nespadl celý server Odpovědí, protože to bysme byli v loji.

Upravil/a: annas

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 2420 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
zjentek

Vysvětlením otázky je odpověď.

A fčil se ukaž. Já tady odpověděl tak, jak jsem otázku pochopil a to samý můžeš udělat i ty u otázky v tvým odkazu.
Přinejmenším se dobře pobavíme nad svým chápáním otázek, ba co víc, spravedlivý na tom bude fakt, že vzniklý „uvolnění“ už nebude tak jednostranné, čili nebude to „sranda“ pouze na úkor tazatele.

Tohle bych nahrát nechtěl a slyšet tuhle otázku už vůbec ne ;)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

To je otázka pro admina, ale pochybuju že by byl ochoten to zařídit, když je mu zatěžko zlepšit to primitivní prostředí pro psaní textu nebo přidat smajlíky. Ostatně tu možnost máš už teď, pokud nahrávku dáš na nějaké uložiště (třeba rajče) a dáš na něj odkaz. Nemyslím si ale, že by se to využívalo.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Altair-AC

Do budoucna nevidím

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek