Avatar uživatele
bolak

Půjdou připojit tímhle způsobem repráky k počítači?

Koupil jsem si kdysi dávno televizi, která měla špatné reproduktory, bzučely, ale nechtělo se mi to reklamovat, když už jsem ji měl doma kvůli takový prkotině, tak jsem si koupil nové repráky, připojil si je na televizi do otvoru pro sluchátka a zvuk z počítače si kabelem přeposílám do televize… takový malý televizní obchvat :) Ale funguje to, když koukám na filmy z počítače na televizi, tak mi zvuk jde z reproduktorů, když přepnu televizi z režimu „monitor“ zpět na „TV“, tak mi jde zvuk taky do repráků přesně jak chci.

A teď ten dotaz, aktuálně někdy potřebuju, abych měl puštěnou televizi a zároveň slyšel zvuky z počítače. Je možné, když si pořídím nějaké další repráky, je k počítači nějak připojit tak, aby to fungovalo přesně tímhle způsobem? Prostě abych měl puštěnou televizi, do těch původních repráků mi šel normálně zvuk z ní (třeba hokejový přenos) a do těch nových repráků, pokud je zapnu/vypnu či nějak zapojím/vypojím, tak aby mně do nich šel zvuk z počítače a slyšel jsem ho?

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? redy, briketka10 před 2917 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
dubraro

Dovedu si představit řadu způsobů, záleží jakými vstupy a výstupy jsou vybaveny televize a počítač. Jednoduše například do zvukového výstupu počítače rozdvojka, jeden kabel do televize, druhý na druhé repro. Složitěji třeba počítač → televize po HDMI (i se zvukem) a druhé reproduktory přímo na zvukový výstup počítače.

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce
Avatar uživatele
bolak

dubraro: z počítače mám HDMI na obraz a 2 cinch (červenej+bílej) na zvuk, vedený to televize, co bys teda doporučil použít? klidně mi nahoď i nějakej odkaz, abych věděl jak ta věc aspoň vypadá, až ji pudu kupovat :)

před 2915 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Počítače a internet