Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto RED ALERT 3 - Omezené množství počítačů - co s tím?

Ahoj, kdysi dávno jsem si zakoupil PC hru Red Alert 3. Jedná se o oficiální verzi. Žádné stahování na černo. Nevím na kolika PC jsem ji kdysi instaloval, na kolika počítačích jsem ji hrál. Nedávno jsem měnil PC sestavu a nyní jsem si chtěl tuhle hru znova zahrát. Na předchozím PC jsem hru neodinstalovával (a ani už to nejde, PC mne odešlo).

Jenže když jsem nyní hru nainstaloval do nového počítače tak instalace proběhla v pořádku, ale hra nejde spustit. Píše mne to hlášku (viz foto), že hru nejde spustit. Z bezpečnostních důvodů je povoleno pouze omezené množství počítačů, na kterých může být licence jednoho nákupu. Dále mne radí abych si zakoupil nový registrační kód což samozřejmě nechci.

Hru mám zakoupenou legálně, na jiném počítači ji nainstalovanou nemám (teda kromě toho, který mne před půl rokem odešel). Hru si chci zahrát párkrát, jen z nostalgie. Proto ji znova platit nechci. Přijde mne to i nefér, když ji ve skutečnosti na jiném počítači nehraji. Proč bych si ji teda měl kupovat znova?

Jak by se toto mělo řešit? Nevíte? Aniž bych hru stahoval nelegálně...

Ještě uvedu, že hru jsem niomu nepujčoval, nikdo jiný ji nikam neinstaloval a ani nikdo nemohl odcizit kód.

Děkuji za rady.
hry.poradna.net (karel)

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Nahoru