Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rar problém

Nevím čím to je, ale pokaždé když stáhnu cokoliv z internetu, něco co není v raru, automaticky je to v raru, a nejde to otevřit, zkoušel jsem reinstalovat winrar, jenže to nejde, protože jsem ho smazal, stahl jsem si novej, a je to zase v raru, a to jsem stahoval soubor .exe, tim jsem si byl jistej. Nevíte čím by to mohlo být? Proč vše co stáhnu je v .rar? Nějak si stím nevím vůbec rady. A opravdu nemyslím si žebych stahoval furt jen zararovaný soubory.

Předmět Autor Datum
Edit 1# Menší dodatek, zkoušel jsem to stáhnout přes jinej prohlížeš a vypadáto že jsem rozjel a i…
Maydlo 19.01.2011 15:20
Maydlo
Tohle vypadá na zásah vyšší inteligence: Virus a tomu podobné sviňstvo. Nebo taky nabořený ten tvůj…
Pytlík 19.01.2011 15:27
Pytlík
To i když dáš na odkazu myší Uložit cíl jako.. nebo Uložit odkaz jako... třeba xxx.exe,tak se to stá… poslední
Karel04 19.01.2011 15:44
Karel04

Edit 1#

Menší dodatek, zkoušel jsem to stáhnout přes jinej prohlížeš a vypadáto že jsem rozjel a i nainstaloval winrar. Nicméně, soubory které byli stahovaný předtím tím druhým prohlížečem jsou jako "rar" jenže když je dám odextrahovat, tak soubor nenalezen a podobně. Nevíte co stím? Stačí aktualizovat prohlížeč nebo tak něco?

Tohle vypadá na zásah vyšší inteligence: Virus a tomu podobné sviňstvo. Nebo taky nabořený ten tvůj tajemný prohlížeč (co je nám taky do toho, v čem to pozoruješ, že, proč by ses nám svěřoval?) VinRAR s tím určitě nemá co společného. Zkusil jsi přejmenovat soubory na původní název?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru