Avatar uživatele
Adéla Joon

Rehabilitace a stála bolest hlavy

Chodím na rehabilitace na bahno a masaže kvuli bolesti hlavy .. (poslala mě tam doktorka) ale zdá se mi že vždy když přijdu po rehabilitacich tak mě rozboli a nebyla jsem asi 1 den a bolí mě hlava ceý den taková tupá bolest nevíte co stim??( Nevím kam zařadit..)
Doplňuji:
Ocko, Piju celkem hodně tak zkusím dochodit rehabilitace a pak se stavím u doktorky.. Děkuji(:

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? briketka10 před 4421 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Adélo, otázka patří určitě do zdraví, ale nevadí, on se určitě někdo postará kam ji zařadit. V první řadě se Tě zeptám, kolik tekutin denně vypiješ? Pokud méně než dva litry, tak by to mohlo s bolestí hlavy souviset. Pokud ne, běž k lékaři a nedej se za žádnou cenu odbýt, hlava je příliš důležitá, než aby mohla zlobit a je třeba zjistit, proč Tě bolí. Přímá souvislost s rehabilitací nebude, ale může být skutečností, že Tvůj stav bahno zhoršuje.
Doplňuji:
Mne to pití napadlo, protože s tím mívám problém já. Většinou mi až k večeru dojde, že je mi divně právě proto, že jsem za celý den skoro nic nevypila.
Tu hlavu ale rozhodně nepodceňuj, kamarádka nemohla spát a teprve potom se při vyšetření ukázalo, že prodělala 3 mozkové mrtvice. Vůbec o tom nevěděla. Jenom nemohla spát a občas ji úporně bolela hlava.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
briketka10

chyba bude zřejmě u masérky, která masíruje příliš silně krční páteř, příště bych na toto upozornila, ale nevím co Vám masíruje i při silné masáži zad může bolest postoupit až do hlavy..
také jsem byla v bahenních lázních a při silné masáži mě bolela hlava mám srostlé dva krční obratle..
Doplňuji:
jak píše zzzzz chce to vyšetření CT, MRI a jiná důležitá, protože vážnou nemoc bych nepodceňovala mám ji sama a chci Vám jen poradit..

Upravil/a: briketka10

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
zzzzz

Bolest hlavy nemusí být jen od krční páteře. Jak Váš lékař přišel na to, že Vám má napsat rehábky? Poslal Vás na nějaké odborné vyšetření EEG, CT, k neurologovi atd? Pokud ne, na odborných vyšetřeních si trvejte.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek