Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Reklama pro moje nové WWW

Ahoj,jelikož jsem v tomto směru začátečník, měl bych dotaz, zda existuje někde na webu reklamní prostor, kde bych mohl umístit odkaz na moje nové WWW stránky.Samozřejmě mi jde o to, abych se dostal do podvědomí co nejvíce lidí.Je mi celkem jedno, jestli jsou tyto prostory placené, či nikoliv.Pokud někdo takovýto prostor znáte, dejte mi prosím vědět.Samozřejmě tento prostor musí mít vysoku návštěvnost, aby to mělo smysl.

Děkuji všem

Předmět Autor Datum
Třebas tady na Poradně advertising
ajavar 08.06.2012 13:00
ajavar
Moc neděkuj, protože tvoje úžasné, inovativní, nové, zatím nikde neviděné WWW superstránky, které ti…
JoDiK 08.06.2012 13:02
JoDiK
Takových "prostorů" je mnoho. Záleží, na koho jsou cílené tvé stránky. Pokud hlavně na mládež, kup s…
Jan Fiala 08.06.2012 13:03
Jan Fiala
Pro začátek např. odkazy.seznam.cz poslední
Niko Bellic 08.06.2012 13:22
Niko Bellic

Moc neděkuj, protože tvoje úžasné, inovativní, nové, zatím nikde neviděné WWW superstránky, které ti zřejmě mají vydělat balík, abys už nemusel makat a jen tak šoupat nohama, to ti asi fungovat nebude.

Na webu (asi myslíš na Internetu) není žádný takový centrální prostor, kam by všichni chodili, aby našli odkaz na ty tvoje ultrahyperspeciální stránky.

Asi seš opravdu začátečník i při surfování na internetu, protože jestli sis doteď nevšiml té záplavy reklamy všude, kam se na internetu podíváš, tak to jsi asi slepý, nebo máš velmi účinný software na blokování reklam.

Takže reklamu si zadej u reklamní společnosti, která to za tebe umístí na všechny weby, které s touto reklamní společností mají smlouvu o umísťování reklam.

Takových "prostorů" je mnoho. Záleží, na koho jsou cílené tvé stránky.
Pokud hlavně na mládež, kup si reklamu na Facebooku.
Můžeš si koupit reklamu na Seznamu - má svůj reklamní systém. A pro spoustu lidí pořád ještě platí, že co nenajdou na seznamu, není.
Pokud to má být celosvětové, pak AdSence, kde si můžeš nastavit reklamní kampaň podrobně přesně podle sebe.

Zdarma:
zaregistruj se do vyhledávačů. Je to hodně manuální práce, ale vyplatí se. Existují firmy, které to za rozumný poplatek udělají za tebe, případně programy typu SubmitWolf.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru