Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Reklamace netbooku asus i přes odštípnutý roh krytu

Ahoj. Koupila jsem si před 1,5 roke netbook asus 1015PW a hned po půl roce užívání najednou cvak a už nešel zapnout a černá obrazovka. To mi v pohodě reklamovali, ale teď po roce opět cvak a zase to samé.Záruka by sice měla být na 2 roky a to stále mám.Hlavně 2 kamarádky mají taky tento typ netbooku a stalo se jim úplně to samé, přijde mi, že to snad ty netbooky asus dělají pravidelně . Ale teď o co mi jde, hned po té první reklamaci a výměně harwaru mi moje ségra nešťastně v obalu upustila netbook na zem a uštípnul se malý kousek rohu toho krytu (dneska to taky nic nevydrží). Nechtěla jsem si kupovat nový kryt za 3000, když netbook stál 8500 kč a byl skoro nový, tak jsem si to tam přilepila a drží to v pohodě už celý rok. Nemáte ale někdo zkušenosti, jak je to s reklamací, jestli mi to uznají, když se mi teď vypnul a už nejde zapnout. Aby netvrdili, že jsem to způsobila, když mi spadnul (kvůli tomu rohu), přitom to tím opravdu není a podle mého názoru jim na tento typ netbook musí chodit hodně reklamací, navíc ho stáhli už z prodeje. Dík za názory Nechce se mi fakt nechat opravit pomalu za pořizovací cenu , to se pak vyplatí spíš koupit už nový. Díky za odpovědi:))

Předmět Autor Datum
Záleží na koho natrefíš a jaké mají prostředky. Pokud mají spousty náhradních dílu (základni desky),…
madzio 04.02.2013 14:04
madzio
Záleží na servisu některý s oblibou u všeho co je mírně ťuklý ,tak říkají udělali jste si to samy sp… poslední
sambilionk 04.02.2013 14:16
sambilionk

Záleží na koho natrefíš a jaké mají prostředky. Pokud mají spousty náhradních dílu (základni desky), tak ti to vymění. Pokud mají nedostatek tak ti reklamaci odmítnou a vymluví se na uštípnuty roh, nebo něco jiného.

Můj osobní názor.

Záleží na servisu některý s oblibou u všeho co je mírně ťuklý ,tak říkají udělali jste si to samy spadlo vám to,aby mohli na lidech rejžovat,když to tam dáš tak stejně nepoznáš jestli tam něco odešlo pádem nebo něčím jiným takže se stejně musíš spolehnout na to co budou tvrdit oni bohužel.::)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru