Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Repro 2.0 (2.1) k PC

Dobry den, hledam decentni soustavu 2.1 (2.0) k PC v cenove relaci do 3000,- Kč. Potrebuji, aby byly dostatecne vybaveny co se tyce vstupu. Potrebuji alespon jeden vstup na pripojeni PC a druhy na pripojeji digi-tv. Idealni by byla optika (digi-tv ma opticky vystup) + optika (zk Asus Xonar DX ma opticky vstup)/cinche, ale takove jsem zatim nenasel.

Jde mi o to, ze mam monitor, ktery lze provozovat jako TV bez chodu pocitace (Dell UltraSharp 2408WFP). Monitor sice ma audio vystup pomoci jacku, ale toto reseni pouzivat nechci/nemohu. Moje repro Logitech Z-3e jsou po strance vstupu zcela nevyhovujici.

Zatimni volba padla na repro Bose Companion 2 Series II http://avmania.zive.cz/Testy/Bose-Companion-2-Seri es-II-test-reproduktoru/sc-20-a-1144/default.aspx Tyto repro maji 2x vstup pomoci cinchu. Jde mi o to, jakym zpusobem bych pripadne pripojil dvojici cinchu do jack konektoru zvukove karty. Existuje nejaka redukce CINCH-JACK. Jak si potom zvukovka poradi s levym/pravym kanalem?

Repra budu pouzivat predevsim k poslechu TV, proto nechci nic extra a v rozumne velikosti. K poslechu hudby, filmu, pri hrani pouzivam sluchatka AKG K 530 LTD, abych nerusil okoli.

Dekuji za Vase reakce. Omlouvam se za mozna dost amatersky podany dotaz

Předmět Autor Datum
Behringer MS 40 nebo MS 20.
MaSo 29.12.2008 17:37
MaSo
To vypada na velice zajimavej tip, diky. Urco zkusim neco kolem tehle monitoru procist.
brut 29.12.2008 17:48
brut
Dobry den, jeste jsem nasel nasledujici monitory: :3:31588 (v CR zjevne celkem nedostatkove zbozi a…
brut 30.12.2008 17:56
brut
Slyšel jsem MS40, za ty prachy, je to to nejlepší, co jde sehnat. Rozhodně bych taky bral MS40, než…
MaSo 30.12.2008 18:03
MaSo
OK, rozhodnuto. Moc diky za tip. Procetl jsem toho hodne. Jako u kazdeho produktu...jedni je vychval…
brut 30.12.2008 18:18
brut
Jeste dodatek. Kdyz se clovek podiva na Behringery a Ediroly, tak se nemohu zbavit dojmu, ze jde o v… poslední
brut 30.12.2008 18:22
brut

Dobry den, jeste jsem nasel nasledujici monitory: :3:31588 (v CR zjevne celkem nedostatkove zbozi a oproti VB dosti predrazene).
Jaky je Vas nazor na ne? Ma cenu ten znatelny priplatek oproti Behringer MS40?

Pokud jsem spravne hledal, tak rozdily sou v podstate 3:
1. Behringery maji 2x20W, Ediroly 2x15W. I kdyz vykon neni primarne to co hledam, tak tady skore 1:0 pro Behringer (precejenom maji vetsi prumer ozvucnic)
2. Ediroly maji extra vystup pro pripadny subwoofer. To je predevsim vec, proc o nich uvazuji. Ale i kdyz Behringery nic takoveho nemaji, tak predpokladam, ze pripojit dodatecne subwoofer by slo ze? Skore 1:1
3. Ediroly maji jakousi moznost vybudit basy tripolovym prepinacem. Skore 2:1 pro Ediroly.

Slysel jste nekdy nazivo nekterou ze sestav: Behringer MS20/40; Edirol MA15D ? Jak na Vas pusobil zvukovy projev?
V tuto chvili jsem temer rozhodnut zvolit Behringer MS40. Tech 500Kc navic oproti MS20 uz me nezruinuje, velikostne neni tolik rozdil, na stul se vejdou ty jako ty. Na druhou stranu dvojnasobny vykon a vetsi rozmer ozvucnic se muze hodit.

Dekuji

Slyšel jsem MS40, za ty prachy, je to to nejlepší, co jde sehnat. Rozhodně bych taky bral MS40, než MS20. Repro od Behringer většinou splňují kritérium "hodně muziky za relativně málo peněž", a to platí i pro vyšší řady než MSxx.

Edirol jsem neslyšel a ani tu značku neznám...

OK, rozhodnuto. Moc diky za tip. Procetl jsem toho hodne. Jako u kazdeho produktu...jedni je vychvaluji (vesmes ti co je slyseli), druzi hani (ti co od nekoho slyseli, ze...)
Nejsem zadny audiofil, takze pro me ucely by mely bohate stacit.
Jeste k bodu 2. Pokud bych se v budoucnu rozhodl k nim dokoupit subwoofer, tak by to s jejich konektorovou vybavenosti nemel byt problem ze?

Pekny vecer preji

Jeste dodatek. Kdyz se clovek podiva na Behringery a Ediroly, tak se nemohu zbavit dojmu, ze jde o velmi podobne monitory. Predni panel, prevodniky jsou i podle parametru udavanych vyrobci shodne. Rozdil je pouze ve vykonu/extra sub vystupu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru