Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Reproduktory Genius

Znovu zdravím,ještě bych se chtěl zeptat,co si myslíte o těchto reprákách.. 200W dohromay.. 100W Subwoofer..

prosím o co nejvíc reakcí,jesti to má smysl kupovta nebo ne.. peníze nato,abych si skládal repráky sám,nato nemám,tyto se mi zdaj za tu cenu fakt luxusní

Předmět Autor Datum
Hodnotu W může napsat výrobce jakou chce.... a většinou neodpovídá skutečnosti. Neuvedl jsi konkrét…
host 02.12.2012 14:02
host
Ajo sorry.. http://interlink.tsbohemia.cz/genius-reproduktory- sw-hf5-1-6000-w-lcd-dark-wood-200w-rm…
Kochlear 02.12.2012 14:07
Kochlear
Co si mame o nich myslet? Vypada to na drevo (ak to neni len tapetovy odrb) takze by to malo mat zvu…
MM.. 02.12.2012 14:35
MM..
Podle mých zkušeností je tohle takové maximum pro běžného uživatele. Komu bude vyhovovat moderně líb… poslední
Potkan007 02.12.2012 14:48
Potkan007

Co si mame o nich myslet? Vypada to na drevo (ak to neni len tapetovy odrb) takze by to malo mat zvuk ktory sa da aspon prezit, hifi to za tu cenu nebude (ale na tie tuctucy ti to bude bohate stacit). Nechapem jak si niekto moze kupovat audioaparaturu od genius. Az ti to bude brumet 3dni po zaruke tak s tym budes len znecistovat zivotne prostredie odpadom :) P.S. ale hlavne ze to je lacne, no nekup to. Tak si to kup.

Podle mých zkušeností je tohle takové maximum pro běžného uživatele. Komu bude vyhovovat moderně líbivý zvuk, koupí si za několik let, až odejdou, další. Kdo z nich nadšený nebude, půjde do vyšších řad, pravděpodobně cestou zesilovače/ receiveru a repro. Firma Genius znemaná, že když bude mít štěstí na kus, budou fungovat dlouho, naopak při smůle po dvou letech odejdou.
Co se týká zvuku, tak jsem slyšel několikrát různé podobné modely a myslím, že i tenhle. Společný problém je subwoofer. Když je zeslabený, hrají až od středů nahoru, když ho zapnu, tak stejně jako všechny ostatní v podobné cenové kategorii "líbivě duní". Na filmové efekty to může být pro majitele super (výbuchy, bouračky, střelba), na moderní hudbu taky, u něčeho jiného ale často duní i tam, kde nemá dunění co dělat, moje sestava jen lehce, skoro neznatelně rozhýbá membrány a Geniusy mlátí, že by sklo z oken padalo.
To se může ale autorovi dotazu líbit, zápor to je pro mě. Kamarád měl dunící sluchátka Koss a chtěl něco nepřebasovaného. Na mou radu koupil Sennheiser a pár dní z nich byl nešťastný, že prý vůbec nehrají basy. Teď už si zvyknul a pochopil, že takhle to hrát správně má. Jak říkal, první den, kdy navíc ještě nebyly rozehrané, je chtěl vrátit, druhý už si tak jistý nebyl.

edit: A bude to tapeta, ne dřevo. Mám tu dvoje 2.0 Geniusy u málo používaných počítačů a oboje mají napsáno dřevo a ve skutečnosti je to nějaký lisovaný karton s tapetou.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru