Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Restart PC - Kernel-Power ID události 41 (63)

Zdravím,
moje pc se náhodně restartuje. Paradoxně většinou v situacích, kdy dělám nenáročné úkony - poslech hudby, prohlížení webu, nechám pc pouze zaplé a odkočím si. Témeř nikdy se PC nerestartoval při hraní - např. Skyrim na plné detaily apod. Prohlížeš událostí zjistil, že jde o problém : úroveň kritická, zdroj: Kernel-Power, ID události 41, kategorie úlohy 63. Kontroloval sem ramky Memtestem a v Diagnostice paměti, vyšlo vše v pořádku. Kontroloval sem teploty v CPU monitoru a Hot CPU Testeru - vše v pořádku. Zkoušel sem i přeinstalovat Windows 7. Vše bez úspěchu. Pravděpodobně se asi bude jednat o HW problém, ale nemám možnost výměny HW abych zjistil o co jde, protože se někdy restart vyskytne jednou za 14 dnů, někdy několikrát za den a žádný známý mi HW na tak dlouho nepujčí.

Moje PC sestava : OS Windows 7 64 Ultimate SP 1,Intel I7 2,67 GHz, 6 Gb DDR3 RAM, GPU NVIDIA GF GTX 260,MB ASUS P6T, zdroj Corsair 750W, HDD 1 TB 7200 tuším Seagate.

Díky moc předem za jakékoliv rady či tipy. Popř. poskytnu ještě podrobnější info.

Předmět Autor Datum
Mimochodem sem zkoušel různé postupy když sem si vygooglil ID dané události, ale nic nezabralo - vět… poslední
MickyRocks 07.11.2012 12:30
MickyRocks

Mimochodem sem zkoušel různé postupy když sem si vygooglil ID dané události, ale nic nezabralo - většinou mi bylo doporučeno pouze zkontrolovat teploty, zjistit jestli vatáž zdroje je dostatečná, vypnutí automatického restartu při chybě, otestovat ramky...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru