Předmět Autor Datum
Dobrý den, bráno z : http://windows.microsoft.com/cs-cz/windows7/sleep- and-hibernation-frequently-a…
Jan Kolář 29.04.2013 14:57
Jan Kolář
A co když je na stolním pc nastavený hybridní režim? Je to vlastně spánek a hybernace dohromady.
Ryba 29.04.2013 15:13
Ryba
Váš malý omyl. Hybridní režim značí, že napřed je spánek a po nějaké (nastavitelné) době přejde do h…
Pytlík 29.04.2013 15:19
Pytlík
Nie, omyl je na tvojej strane. Hybridny rezim je S3 ale ZAROVEN sa ulozi na disk obsah RAM, aby ked…
MM.. 29.04.2013 15:27
MM..
Umf, moje chyba... :-[ poslední
Pytlík 29.04.2013 16:05
Pytlík

Dobrý den,
bráno z : http://windows.microsoft.com/cs-cz/windows7/sleep- and-hibernation-frequently-asked-questions

Režim hibernace je stav snížené spotřeby navržený především pro přenosné počítače. Zatímco režim spánku zpravidla uloží nastavení do paměti a spotřebovává malou část energie, režim hibernace uloží otevřené dokumenty a programy na pevný disk a potom vypne počítač. Ze všech stavů snížené spotřeby, které se používají v systému Windows, spotřebuje režim hibernace nejmenší množství energie. U přenosného počítače používejte režim hlubokého spánku, když víte, že počítač nebudete používat dlouhou dobu a že nebudete mít příležitost v této době dobít baterii.
Takže režim spánku spotřebovává energii. U stolního PC, které je vypojené tudíž dojde k chybě, jestli ke znicení OS to netuším, na stolních PC spánek nepoužívám (na co taky, že ano). Obecne jsou spanky a hybernace pomerne nespolehlive, takze se jim vyhybam. Chybu OS po spanku už jsem viděl, ale pc nebylo odpojeno. Moc jsem neodpovedel, ale jestli je neco ulozeno v ramce a te dojde stava, chybu to asi udela.

Nie, omyl je na tvojej strane. Hybridny rezim je S3 ale ZAROVEN sa ulozi na disk obsah RAM, aby ked sa vypne zdroj sa to vedelo korektne obnovit.
http://windows.microsoft.com/en-us/windows-vista/t urn-off-a-computer-frequently-asked-questions

T.j. ak ma nastaveny hybridny rezim tak by nemal byt ziaden problem ked zdroj vypne. Ale ak umyselne vypina zdroj tak by som vo Win radsej ten hybridny rezim vypol a pouzival hibernaciu, nech sa to hadze rovno do S4, a ne zbytocne do S3.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru