Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Režim spánku u aceru

Dobrý den,
mám problém s počítačem Acer aspire 5738G (P7450 2,13GHz, 1066MHz FSB, ATI radeon HD4570, WIN7). Jedná se o to, že když počítač přejde do režimu spánku, ať už sám od sebe nebo funkční klávesou, tak se občas neprobere, resp. procesor naběhne, mechanika se točí, tlačítka na vypínání/zapínání různých funkcí fungují (je vidět dle podsvětlení) ale obrazovka jako by byla uplně bez proudu... (navíc klávesnice jako Capslock, numlock a tak fungují, ale například opětovně počítač uspat funkčími klávesami nefunguje). Nemám tušení, kde je chyba, všechen software jsem přeinstaloval, vyčistil registry, defragmentoval disk a podobně, dokonce jsem vypnul vypínání obrazovky při všech situacích. Netuší někdo kde může být chyba? Jestli HW, nebo SW?
(počítač se z režimu spánku neprobere většinou po delší době spánku)

Jestli někdo tuší, tak beru jakoukoliv radu. Ten zvuk kdy musíte natvrdo vypnout počítač spouštěcim tlačítkem neni zrovna příjemnej.

Díky moc,
kdyžtak mail je jakub.smeykal@post.cz

Předmět Autor Datum
Nemas cistit ziadne registry (tym si si to pravdepodobne dosral), mas skusit urobit komplene recover…
MM.. 02.07.2010 13:56
MM..
Dík za radu, i když musim přiznat že se mi do toho moc nechce. Ještě jsem zkusil dát bios do default… poslední
Kubrick 05.07.2010 12:17
Kubrick

Nemas cistit ziadne registry (tym si si to pravdepodobne dosral), mas skusit urobit komplene recovery celeho disku na stav pri kupe notebooku (ako - vid navod k NB).
Ak to ani potom nepomoze tak je to HW problem (moze byt problem s displayom alebo s inym HW).

Ked to chces skusat najprv bez kompletneho recovery, tak ten tvoj "vsechen software" ODinstalovat (hlavne antiviraky, tune utility, cleanery, atd), a preinstalovat ovladace chipsetu, grafiky, zvukovky, atd vsetky ovladace ktore su na strankach vyrobcu notebooku. Skusit odpojit vsetko z USB, skusit v spravcovi zariadeni zakazovat nepotrebne veci (sietovky, kamery, atd) ze kedy to zacne fungovat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru