Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Režim spánku – problémy

Mám Notebook ASUS a když ho přepnu do režimu spánku tak nepřestane hučet…to by neměl ne? Myslím že by měl být zticha..ale on pořád hučí…a navíc nevím jak ho z toho režimu spánku aktivovat protože když zmáčknu cokoliv na klávesnici tak se nic neděje a musím to vždycky udělat tak že podržím hlavní vypínač počítače, notebook se vypne a když ho zapnu tak musím zvolit „spustit systém běžným způsobem“ (asi protože byl neočekávaně vypnut nebo tak něco..). Nevíte proč ten notebook pořád hučí když by měl „spát“?

Předmět Autor Datum
V BIOSe ak mas nastavenie ze standby S1 alebo S3 tak nastav S3. Prebudza sa to napr. kratkym stlacen…
MM.. 28.10.2008 11:08
MM..
Pořád to nejde…jo no..ono se to do toho spánku ani nedostane protože to pořád hučí a nejde to pak ni…
Ivčaa 28.10.2008 20:13
Ivčaa
Ak si tam este nic neinstaloval ani nemas nic strcene v USB/CardBus a aj tak to nejde tak to chod re…
MM.. 28.10.2008 20:21
MM..
Jak se dělá to "recovery systemu na originalny stav" prosim?
Ivčaa 28.10.2008 22:49
Ivčaa
Mas to v navode. Alebo to odnes tam odkial to mas a daj si to predviest.
MM.. 28.10.2008 22:50
MM..
Nemůžu to „recovery systému“ najít c návodu a ani netusím co se pod tím může skrývat..:D
Ivčaa 29.10.2008 22:20
Ivčaa
Mysli sa tym to, ze sa nahraje na disk Windows v takom stave v akom bol pri kupe notebooku (a nic in…
MM.. 29.10.2008 23:15
MM..
To recovery by nepomohlo, mám ten notebook sotva 2 týdny a od začátku nevím co budu s tím režimem sp… poslední
Ivčaa 31.10.2008 22:13
Ivčaa

V BIOSe ak mas nastavenie ze standby S1 alebo S3 tak nastav S3. Prebudza sa to napr. kratkym stlacenim zapinacieho tlacitka. Ak ti to ale nejde prebudit tak sa to do toho spanku vobec nedosane, ale ostane to visiet na niecom. Dovod mozu byt napr. blbe ovladace (preinstaluj ovladace - z webu vyrobcu tvojho notebooku) alebo nejaky spusteny SW alebo vir ti do toho drbe, alebo robia problem ovladace na nieco co si do toho dodatocne strcil, skus povytahovat vsetko z USB a CardBus slotov.

Pořád to nejde…jo no..ono se to do toho spánku ani nedostane protože to pořád hučí a nejde to pak ničím „vzbudit“ a pořád je černá obrazovka…Notebook vždycky hučí až do té doby než ho dlouhým stisknutím tlačítka na zapnnutí a vypnutí vypnu. A nejde „probudit“ jediným kliknutím na tlačítko zapnutí a vypnutí ani stiskem žádné klávesy. Operační systém Vista, notebook je i s OS úplně nový.

Mysli sa tym to, ze sa nahraje na disk Windows v takom stave v akom bol pri kupe notebooku (a nic ine na disku nebude ani tvoje programy ani virusy a ani tvoje data). Pisem to preto aby sa tym vylucil problem v software. Ak to nepomoze tak reklamovat notebook.

Ked si si tam instaloval Windows sam, tak nainstalovat aspon SP2 ak este neni, a spravne ovladace zo stranok vyrobcu notebooku, najst si tam ovladace presne pre ten tvoj notebook, stiahnut a nainstalovat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru