Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Risen 2 - nelze pokračovat po dohrání ?

Dobrý den všem,

právě jsem dohrál hru Risen 2 ale jelikož jsem neměl splněné všechny úkoly, vybrané všechny truhly, tak jsem si myslel, že to splním dodatečně. Ale ejhle, nějak nemůžu ve hře pokračovat, lze to vůbec ? Pokračovat myslím i poté co jsem zabil Maru. Mám možnost zapnout novou hru, což nechci, případně načíst hru, tam si můžu vybrat jakýkoliv save, takže možnost jak se vrátit k úkolům a až nakonec jít zabít Maru, nebo možnost pokračovat což se načte poslední save. Nevíte někdo ?

Předmět Autor Datum
Risen nemám, ale Google - Unfortunately you can't continue after the end.So it's a good idea to fin…
Rogalo 11.05.2013 17:26
Rogalo
Takže jestli mi to dobře přeložil Google překladač, tak nelze. Díky, já jsem to hledal ale bohužel n…
Hanyse.k 11.05.2013 17:36
Hanyse.k
nejde to určite,po zabití Mary si jen vyzpovídáš pár jedinců po ceste a odjedete a tim to končí, tak…
exiton 12.05.2013 08:57
exiton
No budu to muset vyzkoušet, protože jsem nepoužil a nevyzkoušel spoustu věcí. Každopádně konec mě ce… poslední
Hanyse.k 12.05.2013 16:34
Hanyse.k

nejde to určite,po zabití Mary si jen vyzpovídáš pár jedinců po ceste a odjedete a tim to končí, také proto ti to myslím před odplutím řeklo, jesli máš všechno, že se nebudeš moc vrátit nebo něco takového jestli si pamatuji...

Ale Risen 2 si určitě zaslouží, abys založil hru uplně novou, hrál třeba za domorodce a užil si to znovu z jiného pohledu, případně pokud jsi hrál za oba tábory,tak si vybrat znovu jeden a hrát to čiště pro zábavu, plnění úkolů a dělání "blbin" - třeba hra s papuškem, nebo se vyžívat ve špinavých tricích, je to sice náročnější, ale o to větší legrace, než jen střílet z pušky :-) Ve hře je několik tajných chrámů a vstupnů, kam se dostaneš buď díky opičce, nebo kostěné ruky, určitě stojí za to kraj procházet a zkoušet to používat ;) Třeba před táborem pirátů je naproti hlavní brány jeden chrám, do jehož dveří když budeš střílet dělovými koulemi, tak se ti povede trefit správné místo a chrám se otevře (většinou to trvá tak 30-40 střel koulemi do různých míst, než se trefíš,měj trpělivost).

No budu to muset vyzkoušet, protože jsem nepoužil a nevyzkoušel spoustu věcí. Každopádně konec mě celkem zklamal, zabít Krakena nebyl žádný problém, stačilo se mu párkrát trefit do tlamy titánskou harpunou (použil jsem asi dva grogy) a o Maře ani nemluvím, tu jsem svou šavlí v pohodě udolal. Nepotřeboval jsem používat pistoli, špinavé triky, vůbec nic. A to než jsem se tam vydal, tak jsem si nasbíral asi 100 proviantu, 50 grogů a 30 rumů, protože jsem čekal jaký to nebude tuhý boj. To už se mi zdál těžší boj s kapitánem Crowem a titánem, kterého vyvolal anebo na ostrově zlodějů s tou bestií. Ve hře jsem vlastně nepoužil žádné špinavé triky pořád jsem si to šetřil, s tím, že na to přijde čas, že budu mít někde problémy s bojem. Je pravda, že veškerou slávu jsem dával do čepelí a tvrdosti plus něco málo lstivosti. Já jsem vlastně nepoužil žádný lektvar vyjma lektvaru zloděje k otvíraní některých truhel. Veškeré byliny, které jsem nasbíral pořád mám. Tak nějak mě ta hra nedonutila to použít. A to jsem plnil i úkoly domorodců i když jsem se přidal k inkvizici. Každopádně to budu muset ještě hrát, jak to tak po sobě čtu, protože fakt jsem toho dost nezkusil.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru