Avatar uživatele
Kepler

Co je to za kampaň proti bílému cukru?

Kdo tu kravinu vymyslel a v čím je to zájmu? Dokonce tomu říkají „bílý jed“. Že bychom zase začali dovážet ten sajrajt z Kuby? Rafinace surového cukru je jenom jeho čištění a nic se do něj nepřidává.
http://www.vi­talia.cz/clan­ky/bily-nebo-hnedy-vyznejte-se-v-cukru/
http://projek­tysipvz.gytool­.cz/ProjektySIP­VZ/Default.as­px?uid=381

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? quentos, marci1, Lamalam, Klaproth před 2688 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Lamalam

Lobing výrobců. Nerafinovaný cukr je levnější, ale pod vlivem této propagandy se prodává dráž než rafinovaný. Čili jako vždy, jde o peníze.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Quimby

Snad sis nemyslel, že na internetu všichni mluví pravdu, nikdo se nesnaží nikoho podvést, není zde žádná propaganda,kon­spirační teorie ani podobné veci. A také zde nejsou žádní hloupí lidé, kteří tomu uvěří a šíří to dál.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
zjentek

Já to neřeším, ale střídám. Kilo bílýho, až dojde, tak kilo hnědýho, až dojde......

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Bílý, hnědý a melasa. Lidi jsou zvyklý většinou jen na bílý a více to neřeší. Raději používám umělé sladidlo Candys či stévii a ušetřím si svoje zdraví. Taky je spousta hnoje kydána na závadnost umělých sladidel a lidi to pak berou obecně, že jsou špatná i když těch špatných je dost např. Aspartan, tak je jich i několik kvalitních a dobrých i na zdraví. Zpátky k cukru. Hnědý cukr obsahuje více minirálů a tělu prospěšných látek a proto není oblíbený a používaný, protože na tom se ekonomika nestaví. Jde o to, aby bylo vždy dostatek cukrovkářů atd a platilo se tak dost za zdravotnictví. Já proti cukru nic nemám a nepotřebuji jej používat a ani na to neumřu, ale když ho lidi používaj a nešetří se s ním, tak je potřeba u příjmu cukru dát i nějaký ten výdej v pohybu a spálit to v krvi. Jinak Kuba nám dá rum, takže si ten cukr může nechat a splatit tím dluh třeba zase jiné zemi.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek