Avatar uživatele
Pomelo74

Rozbitý foťák.Jak to říct rodičům?

Dobrý den.Jednou jsem si vyšla do přírody,že si budu jen tak fotit.Šla jsem po asfaltce s foťákem na krku a v ruce nesla obal určený na druhý objektiv.Točila jsem si s tím obalem a v tom mi vylétl z ruky a dopadl přímo na zem.Otevřela jsem ho a zkontrolovala škody.Konec toho objektivu (nevím jak to nazvat) byl ohnutý a takový potlučený.Ten foťák není jen můj,je hlavně mamčin a tátův.Zkoušela jsem to různě dát do původního stavu,kleštěma,ru­kama,ale nešlo to.Jen jsem to víc odřela.Co mám teď dělat?Poraďte prosím,mám se přiznat,nebo až se na to přijde mám zapírat a nevědět,kdo to udělal?
Omlouvám se,ža jsem napsala takovou dlouhou slohovku… :)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? tom004 před 4693 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
tom004

Přiznej se.Zatloukání je o ničem.Přiznáš se,„hromobití“,se přežene.Za ten budoucí klid,to stojí.Nebo zatloukej,a budeš ve strachužít,kdovíjak dlouho.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Hlada

To, že člověk někomu nebo sobě něco nechtěně poškodí není nic zvláštního. To se stane každému. Ale to, že to chceš zapřít je dětsky naivní a hloupé. Nedivil bych se, kdyby ses zanedlouho stala obětí domácího násilí. Řekni co se ti stalo a snaž se škodu nahradit. Najdi nejlevnější opravnu, zařiď opravu a o prázdninách podle možnosti běž na nějakou brigádu. Tvá snaha o nepřiznání chyby se ti nevyplatila už hned zpočátku, kdy ses snažila obrubu narovnat kleštěmi. Dá se to krásně vyrovnat bez rozebrání, takhle už se bude muset kroužek vyměnit a oprasva bud dražší.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
rtepp

Přiznat se. Bylo by jím víc jak jasné kdo to udělal.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
kablik

nic nepřiznávej, naše děti vždy tvrdívali: „ono se to rozbylo samo“ vždy se to osvědčilo, skus…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
venkovan

Ahoj tati, mami. Víte, že už nemáte foťák v pořádku?
Ne?
Ale už to přeci víte!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

Priznať pravdu:
„To nie ja, ale ruka sa mi roztočila a foťák, zvedavec, chcel to všetko fotiť. Hlava sa mu z toho zakrútila a vypadol na zem.“
Toto keď rodičia „nekúpia“, tak potom už len vankúš na zadok…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek