Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rozdílné standardy na 2 routerech v domácnosti

Dobrý den,
Jestli bych mohl poprosit o radu, v horní části domu je umístěn router =http://www.alza.cz/tp-link-tl-wr543g-d155307.htm (podporuje standardy IEEE 802.11b a IEEE 802.11g), před třemi dny byl zakoupeny druhý, nový router pro rozšíření plnohodnotného signálu i do spodní části rodinného domu http://www.alza.cz/netgear-wn2000rpt-d176242.htm(ten ovšem podporuje pouze standard 802.11n.

Problém je takový že routery spolu komunikují, signál je na maximální hodnotě ale pokud se chci z NTB připojit na druhý(novější) router tak se stránka nenačte a , když připojím NTB k novému roteru pomocí siť. kabelu tak začne bleskovou rychlosti přeskakovat mezi seznamem a netgearem.

Moje otázka je taková, zda to že internet nejede tak jak má, mají za následek právě ty rozdílné standardy, děkuji za každou radu, možná je to úplná hloupost, ale za dotaz nic nedám.

Předmět Autor Datum
když připojím NTB k novému roteru pomocí siť. kabelu tak začne bleskovou rychlosti přeskakovat mezi…
Joseph 11.11.2012 20:25
Joseph
A Ty jsi nečetl tu specifikaci? Ty routeři umí ruzné specifikace a rychlosti, v tom tohle nebude - a…
AZOR 11.11.2012 20:32
AZOR
horní wr543 je zapojen jako wisp-client, nebo v jakém jede režimu? a dolní krám jede v jakém: repeat… poslední
lední brtník 11.11.2012 20:49
lední brtník

když připojím NTB k novému roteru pomocí siť. kabelu tak začne bleskovou rychlosti přeskakovat mezi seznamem a netgearem

uvedený výrok potrebuje nejaké objasnení, Tvé myšlenkové pochody jsou natolik rychlé, že obyčejný smrtelník nestíha .... :puff:

A Ty jsi nečetl tu specifikaci? Ty routeři umí ruzné specifikace a rychlosti, v tom tohle nebude - ani chováním. Takže opust myšlenku jiných standardů a lépe popiš asi problém.

kabelu tak začne bleskovou rychlosti přeskakovat mezi seznamem a netgearem.

Taky tomu moc nerozumím, jako že se střídavě připojuješ k oboum routerum?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru