Avatar uživatele
Hanah

Rozhodntí „výboru“ SVB o vybourání zdi a vytvoření nového vchodu do suterénu .Proč? To jsou ty výhody SVB,

Další „rozumné“ rozhodnutí našeho výboru SVB.V suterénu domu jsou 3 bývalé společné prostory/sušár­na,kočárkárna,prá­delna/,2 celkem nejsou využívané.Bývalá prádelna je pod naším bytem a do ní rozhodli udělat /vybourat/ samostatný vchod ze dvora a ukládat tam sekačku /kterou ještě nemáme/a myslím,že potom i lehce zdůvodní potřebu dílničky,když se tak obětavě o dům starají.Ale hned vedle zamýšleného je stávající východ na dvůr.Nevidím v nápadu logiku,schody dolů by musely být tak, jako ve stávajícím východu na dvůr a co ty další dvě místnosti?Ono to vážně ostatní nezajímá,nebydlí v přízemí,nad studeným suterénem,to se dotýká pouze našeho bytu a to nikoho nezajímá.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4326 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Jako v pohádce – moudrá babka povídá: „Snadná pomoc mládenče“…
Kromě nápadů SVB ještě naštěstí existují nějaké normy a pravidla, která drží bláznivyny na uzdě. Jako členka využij práva a vyžaduj stanovisko projektanta z hlediska budoucích dopadů, vč. pravděpodobného zamítavého stanoviska stavebního úřadu.
Navíc je to přece investice ze společného fondu oprav určeného na jasné účely. Myslím, že šikovný advokát by jim to rozmetal na maděru.

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek