Avatar uživatele
Plyšák

Rozjede windows 7 hru DIRT3 ve windows 8.1 To píše že to nemá „openAL32.ddl“ půjde to teda ve windows 7 ? :) děkuji

Koupila jsem si hru s názvem DIRT3 (jde o závodní hru)a ve windows 8.1 to nejde spustit,kamarád má windows 7 tak se chci zeptat,půjde to pustit tam nebo také ne ? :)
Doplňuji:

  • nejde vůbec nainstalovat,po kliknutí na „instalovat“ mi to napíše tamto

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? ptáč před 3410 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
AmazedWolf

Že to nemá „openAL32.ddl“ neznamená že to není kampaktibilní s Win8, ale že ti něco chybí ve složce kde máš tu hru. Skus jí odinstalovat a znovu instalovat.
Doplňuji:
*kompatibilní

Upravil/a: AmazedWolf

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
ptáč

AmazedWolf nemáš pravdu. Chybějící knihovna openAL32.dll je teprve začátek chybových hlášení. Hra má svoji domovskou stránku, už třeba na obale je nějak napsáno jaké požadavky jsou na windousy. To může být něco s grafikou. Ani tento pomocný odkaz nemůže vyřešit http://www.pc-help.cz/viewto­pic.php?f=36&t=­59508 něco, s čím si windows 8 neumí poradit. A u hry, která byla zakoupena v Albertu, nejsem si jist ale tipoval bych, že není cílem prodej hry, ale prodej reklamy na dostatečný hardware. 1 knihovna nenainstalovaná ze hry znamená její nefunkčnost. Ne tedy vkládat neznámý soubor .dll do systémové složky. Mám jednu radu. Ať vám za ten kulatý stříbrný kotouček, na jehož straně se stkví pěkná grafika od Mao Ce Tunga, s pěkným papírovým obalem, v ceně asi 239 korun vrátí peníze. To nemá cenu zkoušet na jiném počítači. Notebook, nebo kus železa pod stolem, ta hra nejede.

před 3410 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek