Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rozložení reproduktorů+otázky

Ahoj začal bych otázkama vlastním integrovanou z.k.nVIDIA nForce4 (CK8-04) - Audio Codec Interface a potom mám ještě dost starou kartu C-Media CMI8738/C3DX Audio Device která je lepší nebo takhle která má lepší zvuk?Taky mám věž od AIWA a chci ji připojit přes jack 3,5 k počítači.Má 2 reproduktory ale není nějaký článek jak rozložit reproduktory po pokoji aby byl zvuk co nejlepší?Teď jedu na tu starou Z.K. ale když připojím cokoli a dám hlasitost ,,Na plný koule"tak v tom trochu zrní.Ovladače mám ale jsou asi špatné že jo?

Předmět Autor Datum
ktora ma lepsi zvuk si musis zistit ty. Zvycajne ma lepsi zvuk PCI karta ptz tam sa vyrobca zameral…
MM.. 14.03.2013 16:36
MM..
jj ten aux mám ale psali radili jste tady někomu asi před půl rokem něco se zvukem a v odkaze byla s…
MC66 14.03.2013 16:49
MC66
ja sa nepamatam na zelenu stranku, ale reproduktory maju byt vo vyske hlavy posluchaca a samozrejme…
MM.. 14.03.2013 16:58
MM..
Já mam taky velký studiovky a mam je pod monitorem ve stolku a zvuk je ok,kabelem to mam napíchlí na… poslední
sambilionk 14.03.2013 17:06
sambilionk
Když máš stereo věž a chceš jí k pc tak logicky po stranách monitoru nee.
sambilionk 14.03.2013 16:36
sambilionk

ktora ma lepsi zvuk si musis zistit ty. Zvycajne ma lepsi zvuk PCI karta ptz tam sa vyrobca zameral fakt na zvuk, u maticnej vyrobca je rad ze to bootuje a zvuk neriesi :D Ale nemusi to platit u vsetkych modelov zvukoviek a dosiek.

zrnit ti moze obraz alebo zrno na poli, zvuk sumi. Ano ked das na plny koule tak sumi zosilovac v tej cinskej vezi, je to normalne u lacnych zosilovacov. Moze sumiet aj zvukovka, PCI zvukovky su v tomto lepsie.

Vezu mozes na PC napojit len ak ma vstup (oznaceny typicky ako "aux"), lacne aiwa to zvycajne nemali. Do vystupu na sluchatka na vezi fakt PC nepripojis.

A ovladace mas spravne, ked pocujes nejaky zvuk. Lepsie neexistuju.

jj ten aux mám ale psali radili jste tady někomu asi před půl rokem něco se zvukem a v odkaze byla stránka myslim že zelená a tam bylo něco psáno o rozložení reproduktorů nebo tak něco a vedle monitoru to zaprve se nevejde a za druhe jsou moc velke a obrazovka vypada strasně malá

ja sa nepamatam na zelenu stranku, ale reproduktory maju byt vo vyske hlavy posluchaca a samozrejme co najviac po stranach, t.j. co najdalej od seba.
P.S. ak nieco z toho je u teba nesplnitelne tak sa nemusis obesit proste to das kamkolvek kde mas miesto, oni tie aiwa reproduktory nie su ziadne hifi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru