Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rozšíření funkce Přehrát automaticky

Dobrý večer.
Pro zpracování fotek používám Adobe Lightroom 3.6. Pořídil jsem si nový DSLR a ALR 3.6 už formát RAWu z tohoto fotoaparátu nezná. Kupovat novou verzi ALR zbytečně nechci. Řešením je použití Adobe DNG Converteru 6.7. Po převodu do dng už problém se zpracováním RAW v ALR 3.6 není.

Problém, se který potřebuji poradit, je tento.

Po vložení SD karty do čtečky se zobrazí dialog Přehrát automaticky a zde jsem vybíral ALR 3.6. Po instalaci Adobe DNG Converteru 6.7 potřebuji tento dialog upravit a přidat tam právě Adobe DNG Converter 6.7. Když bych mohl z tohoto dialogu odebrat ALR 3.6, tím líp.

V ovládacích panelech mám u položky Smíšený obsah, které se to konkrétně týká, pouze možnost změny nastavení z už existujících variant, ale nemám možnost přidání/odebrání programu.

Znáte někdo řešení, jak tam DNG konvertor přidat? Řešení se zákazem Přehrát automaticky znám, ale to není to, co potřebuji.

Děkuji.

Předmět Autor Datum
jen pokus: mohlo by se zkusit v registrech nechat vyhledat tu část řetězce s "ALR 3.6", kterou ti uk…
lední brtník 31.05.2012 08:08
lední brtník
Dík za námět. Zkusím to v registrech pohledat. Já to taky vždy deaktivoval, ale po tom, co jsem ALR… poslední
yorg 31.05.2012 13:33
yorg

Dík za námět. Zkusím to v registrech pohledat.

Já to taky vždy deaktivoval, ale po tom, co jsem ALR nainstaloval i na notebook a když se to okno aktivovalo, tak jsem jen ze zvědavosti v dialogu ALR vybral a ten se mi spustil hned do menu Import. Což bylo více než příjemné a šetřilo to krapet času. Proto jsem hned u svého standardního PC tuto volbu povolil také. Tím chci říct jen to, že člověk někdy žije po desetiletí ve stereotypech a to, co se zdálo otravující, může být najednou přínosné.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru