Avatar uživatele
Mikelias

Rušení nočního klidu?

Nastehovali jsme se pred mesicem do noveho bytu v bytovce dnes v 00:00 zdr zvonili policiste za udajne ruseni nocniho klidu.

Chci se zeptat zdali klasicky nehlucny smich a mluveni 3 lidi v kuchyni pri zavrenych oknech a vyple televizi je ruseni nocniho klidu, v byte mame bohuzel malo nabytku a nemame koberce jen plovoucku takze se zde v 2+1 vse rozleha .. nikdy jsem nikde nemel problem ze by si na me nekdo stezoval za ruseni nocniho klidu protoze ja tohle sam nesnasim i presto ze jsem opravdu mlady jelikoz respektuji to ze chce mit nekdo klid, dnes probihala situace takto kolem pul dvanacte v noci jsme prisli s pritelkyni a kamaradkou domu byli jsme zde 30 minut udelali si kavu zavreli dvere do chodby okna sedli jsme si do kuchine zapalili a vykladali jsme si s tim ze jsme se zasmali asi 4× protoze byla v danou situaci smesna chvile presne v 00:00 zazvonila policie a udajne zde bydlime 3 mesice a kazdy den zde je hudba na hlas do 4 do rana dupeme triskame s vecma a pod. Policiste slyseli nejaky slabsi smich ktery jen tak samozrejme zakrit nejde ale nepoeusili jsme zadne decibeli vim ze je to myslim do 40 decibelu ruseni nocniho klidu. Samozrejmne nas upozornili poucili a odesli byla to prvni hlidka za celi MESIC ktery zde bydlime jsme zde od 1.5 pred nami zde bydleli 2 mesice dva mladi kluci. Se spusedy problemy jako takove nemame pouze to ze nam vadi ze sousedi nad nami vic nez tyden vrtaji od 5 od rana spusedi vedle nas biji sve dve male deti takze je zde rev i ve 3 rano pod. Pokazde kdyz potkam nejake sousedy vzdy me zdravi a presne vi z jakeho bytu jdu a nikdo mi nic nerekl.

Omlouvam se za hrubky a nejspise chaotivni dotaz ale chtel bych tuhle situaci za vcasu zarazit protoze bych se nerad stehoval jelikož o 4 vchody vedle bydli moje Maminka ktera potrebuje kazdodeni pomoc se psem s uklidem a ppodobne.

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2132 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Edison

Já bych hlídce sdělil, že jde nejspíš o nějaký omyl, protože tak dlouho tam nebydlíte a doplnil tím, jestli se nezmýlili a neměli zazvonit na ty vedle s malými dětmi…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
autacek

Na existenci lidí ve vedlejším bytě jsou mnozí v bytovkách alergičtí. Jedna věc je, že ono je tam vedle (nad i pod) všechno víc slyšet, no a druhá, že tam doteď měli třeba klid a jsou i jiná generace. Řešením problému je se odstěhovat (pokud jste tam jen v nájmu je to patrně pro vás snažsí), případně být v noci jako myšky.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kryšpín

Normální hovor 60 dB, smích 70 dB

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek