Avatar uživatele
Saurus

Rybí filé po vídeňsku – kdo rychle poradí?

Dnes máme návštěvu a vařím oběd i pro ni, proto nechci nic pokazit. Znáte rybí filé po vídeňsku? Zapéká se se zakysanou smetanou, slaninou, hořčicí, sterilovanými okurkami a sýrem. Doporučená příloha jsou opečené brambory nebo bramborový salát. Teď k mé otázce: Já bych chtěla udělat jako přílohu bramborovou kaši, hodí se to k tomu? Potřebuji honem poradit! Děkuji!
Doplňuji:
Bramborovou kaši jsem chtěla dělat kvůli dětem. Ale šťouchané brambory jsou skvělý tip a budou se určitě skvěle hodit – dík!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? tom004, dědapetr, suaeda před 4621 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
tom004

Snad,to bude stačit. :)

Rybí filé omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme. Obalíme v mouce, pak v rozšlehaném vejci, ve strouhance a nakonec v mandlích. Panádu dobře přimáčkneme. Máslo rozpálíme s 1 lžicí oleje, filé po obou stranách 4 minuty dozlatova opečeme.
Doporučená příloha: Podáváme s bramborovým salátem.
Doplňuji:
A br.kaše,se k tomu hodí,proč ne?
Jenom,po vídeňsku,se smetanou,a dalšími,uvedenými ingrediencemi,vidím poprvé.:)

Upravil/a: tom004

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanulka11

já bych udělala šťouchané brambory s petrželkou nebo pažitkou,

ale jestli tu kaši tak miluješ tak si ji dej

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dědapetr

Rybí filé po Vídeňsku.
http://www.to­precepty.cz/re­cept/181-rybi-file-po-vidensku/

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
arygnoc

hodí.
zapéká se sladkou, ne zakysanou smetanou.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek